2777
2789
عنوان

فروش سكه

156 بازدید | 15 پست

دوستان ما يه مقدار پس انداز داريم كه تبديل به سكه كرديم الان براي سفر اومديم تهران و قبلش دوتا از سكه ها رو همراهم اوردم كه اگه كم اورديم از اونها استفاده كنيم الان متاسفانه خرج اينقدرررر بالاست كه خيلي بيشتر از اون چيزي كه پيشبيني ميكرديم خرج شده و الان لازمه كه سكه بفروشيم ولي از اونجايي كه تهران ساكن نيستيم نميدونم براي فروش سكه كجا بايد برم؟؟ مطمئنا تو هر شهري طلافروش هايي كه خويد و فروش سكه انجام ميدن تو يه خيابون خاص بيشتر هستن، اگه ممكنه اونهايي كه تهران ساكن هستن راهنماييم كنين كجا بايد برم؟ كدوم خيابون؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هتل هما هستيم نزديك ونك! ولي هر جا باشه ميتونم با اژانس برم

اوووه هتل هما ارزون ترین اتاقش شبی ۷۰۰ تومنه خب مگه مجبوری برید اونجا 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اوووه هتل هما ارزون ترین اتاقش شبی ۷۰۰ تومنه خب مگه مجبوری برید اونجا 

عزيزم هر كس يه شيوه اي داره ! منم نگفتم چرا خرجم زياد شده! سوال من چيز دبگه است! اينجا هم ما براي يه دوره اومديم و از طرف دانشگاه معرفي شديم اين هتل و تخفيف شامل شده و كل هزينه رو شخصا نميديم!💐