2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باروغن زیتون ماساژ بده بعد برو حموم سفید آب بزن صورتت با دست ماساژ بده بعدم که با صابون بشور میره

هیچی دیگه طفلی پوستش کنده میشه که !!! 😢

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
صورتم انقدر میسوخت قرمز قرمز شده بود خدا رو شکر هیشکی ندید 😂😂😂

من داغون شد پوستم شوهرم آی میخندید بهم

خیر نبینه همکارم گفت پودر بزن به صورتت برای پاکسازی

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
شما سیرجانی هستین؟

اصالتا بله 

من داغون شد پوستم شوهرم آی میخندید بهم خیر نبینه همکارم گفت پودر بزن به صورتت برای پاکسازی

نه پوست من هیچی نشد فقط جوشا زده بود بیرون قرمز شده بود که یه روزه خوب شد راستی من به جای آب با گلاب قاتی کردم گذاشتم 

تصمیم دارم یه بار دیگه هم بزارم 😁

❤turk_gizi❤

آخرین راه حل استارتر اینه که تا فردا صبر کن اگر پاک نشد، پماد یا پودر دکلره صورت استفاده کن

امروز هم بمون خونه و مهمون هم نیاد ، تا درس عبرت بشه واست 😊😊😊

نه پوست من هیچی نشد فقط جوشا زده بود بیرون قرمز شده بود که یه روزه خوب شد راستی من به جای آب با گلاب ...

باید زود بشوری حواست باشه 

نیای اینجا تاپیک بزنی پوست صورتم کنده شد ‌و..، 😁