2777
2789

من به خوندن کتابایی که اطلاعاتم رو تو هر زمینه ای که دغدغه ای داشته باشم علاقه دارم. زیاد رمان نمی خونم. کتابای دانشگاه رو مفصل می خوندم و به جزوه و اینا اکتفا نمی کردم. ولی خیلیا رو دیدم اینطوری فکر نمی کنن. و میگن نیاز نیست. 

شما چطوری هستید موافق این هستید که مطالعه ازاد و روزانه کتاب و روزنامه و مجله لازمه. یا نه یه کار اضافه است؟ و ادم خودش با همون اطلاعاتی که داره حل و فصل میکنه و کاراشو پیش میبره. 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
مطالعه ازاد برای بالا بردن اگاهی لازمه
18
100%
مطالعه ازاد برای بالا بردن اگاهی یه کار اضافه هست
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سری مجلات رو مدام می خرم. کتاب هم که جای خود داره

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

سلام به شما خانم روشن فکر 

ببینید انسان یه موجود اجتماعی هست و براساس اطلاعاتی که از محیط اطرافش به دست میاره تصمیم گیری می کنه و افراد دور و اطراف به شکل گیری شخصیت نقش دارند .ما در زندگی روزمره به راهنمایی و مشورت اطرافیان و نیاز داریم چون اونا با تجربه هستند .درضمن ما انقدر وقت نداریم که خودمون در هرزمینه ای کسب تجربه کنیم . در نهایت کتب به مثابه افراد هستند .یعنی هرکتاب یک فرد است که ما با نویسنده اون در ارتباط هستیم . و میشه گفت کتاب مثل یک دوست است .اگه با یه دوست خوب درارتباط باشیم شخصیت ما تقریبا شبیه اون میشه . 

و من روزانه حداقل یک ساعت کتاب مطالعه میکنم 

کتابایی مثل : قرآن ،تفسیر قرآن بوستان و گلستان ، دیوان حافظ ،کتاب تاریخی ، کتاب داستان ،رمان ایرانی و خارجی ،کتاب داستان ، مقاله علمی ، کتاب های روانشناسی......

من اکثرا هر مطلبی رو بخوام راجبش بدونم و هر کتابی رو بخوام از اینترنت دانلود می‌کنم، البته با اعتبار بالا، بیشتر به کتابهای پزشکی و روانشناسی علاقه دارم،که واسه زندگیم لازمه ، در صورتی که رشته ام آی تی هست، 

No Reply