2777
2789
عنوان

ی خبر بد شنیدم خیلی فکرم درگیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 24 پست
خدا اونا را هدایت کنه. از بس پای ماهواره وفیلم های جنسی می نشینندوتحت تاثیرقرارمی گیرندوالا ادم های ...

بین ادم های غیر مومن هم این اتفاقات نمی افته عزیزم

افرادی ک مشکل روانی دارن این کارا رو میکنن  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که از نظر روحی بیمارن زیادم به فکر درمانش نیستن متاسفانه به خصوص تو ایرااااااان

منم با این نتیجه رسیدم که به فکرش نیستن

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
تو خونه ما برعکسه بیشترین خشونت از طرف منه!!!! یه سره دارم داد میزنم نهههه.... داغههههه... نهههه.. ...

ای جان خوب مواظب بچتی

منظورش خشونت روانیه دور از جونت

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
تو خونه ما برعکسه بیشترین خشونت از طرف منه!!!! یه سره دارم داد میزنم نهههه.... داغههههه... نهههه.. ...

أرنو نمي گه كه جنسي منظورشه

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

اصلا نمیتونم درک کنم چجوری پدر دختر یاپسرش آزار جنسی کنه😭😭😭

آخه نزدیکتر از پدر کیه خدا به‌سر دشمن آدمم نیاره😶

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بین ادم های غیر مومن هم این اتفاقات نمی افته عزیزم افرادی ک مشکل روانی دارن این کارا رو میکنن   ...

عزیزم مشکل روانی فرق داره ما نبایداین افرادرقاطی افرادروانی کنیم.افرادروانی دست خودشون نیست.اما خیلی از این افرادکه کودکان را موردازارجنسی قرارمی دهندان هایی هستن که ارتباطی با معنویات وخدا ندارند.