2777
2789

نی نی من ۴۷ روزشه. از اول دنیا اومد ۲۹۶۰ بود وزنش. قدشم ۴۸. دورسر ۳۵ بود. حالا تو ۴۷ روزگیش دورسرش ۳۷.۵ قدش ۵۴ وزنشم ۴۳۰۰. نمیدونم چرا انقدر کند رشدش. دیگه واقعا دارم نگران میشم‌. هم شیر خودمو میخوره هم کمکی شیر خشک میدم. خیلی هم خوبو زیاد میخوره ولی نمیدونم چرا انقدر رشدش کمه. راستی شیر خودم یجوری چسبناکه خیلی شیرینه یعنی بیشتر از اینکه چرب باشه شیرینه!! برای شما چطوره؟؟ شاید به همین خاطره که وزن نمیگیره خوب؟؟؟ انگار خیلی چرب نیست البته وقتی تو ظرف میریزم رد چربی رو ظرف میمونه و کدر میشه دیواره ی ظرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دختر من گفت هر ماه بین ۵۰۰ گرم تا ۹۰۰ گرم باید وزن اضافه کنند اگه یه بچه ۵۰۰ گرم اضافه کنه طبیعیه و اونی که ۹۰۰ گرم هم اضافه کرد طبیعیه بستگی به ژنتیک بچه داره و ماشالله وزن بچه تون خوبه 

..
    خوبه دیگ وزنش، دو کیلو بوده شده چهار کیلو،بردی مرکز بهداشت چیزی گفتن؟؟

نه دیگه ۳ کیلو بوده تقریبا. بهداشت همش گیر میده میگه خوب نیست باید بهتر بشه. نمودارش زیر نمودار سبزست. حتی روی نارنجی هم نیست.