2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله قشنگه  بابا فکر کن بری ترکیه بعد ببینی یکی اسم کره ای رو بچه اش گذاشتن مثلا لی مین هو😂😂 ...

جدی نیست ها فک کردم شاید اسم ترکیه باشه ولی نیست تو اینترنت راست می گی خیلی ضایس در عوض دخترت مثل هانده خوشگل میشه می گن ادما شبیهه اسمشون میشن😜😁

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

ماناو هانا

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

هانا و پناه. هم معنی هم هستن 

خیلی با هم آوا بودن اسم بچه ها موافق نیستم 

یه زمانی مد بود اسم بچه ها باید ب هم میومد 

الان ب نظرم متفاوت باشه خاص تره 😁

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
جدی نیست ها فک کردم شاید اسم نرکیه باشه ولی نیست تو اینترنت راست می گی خیلی ضایس در عوض درخت مثل هان ...

😄😄😄

نه بابا بچه ب ژنتیک میره اسم تاثیری نداره 

امیدوارم اسی یه بچه سالم و خوشگل گیرش بیاد 😊😊😊

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

مانا. رها. هلیا. هلما

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..