2777
2789
عنوان

باز هم قوم شوهر 😬😬😬😬

501 بازدید | 21 پست

خانواده ی شوهرم با اینکه هنیشه بیشترین احترامو بهشون میذارم وقتی میان خونه م ولی باز هم خیلی کم میان اینجا(که خیلیم خوب) ولی خونه بقیه بچه هاشون در هفته دو سه بار

انگار کلا با من حال نمیکنن ولی خوب آدم انتظار رفت و آمد متقابل رو داره نه اینکه فقط ما بریم

شوهرم میگه ولشون کن ما بخاطر سر زدن به پدرم میریم ولی همون پدر یه بار نگفته یه شبم سر بزنم خونه این بچه م

حالا امشب شوهرم گفت بریم پیش بابام یه سر 

ز زدیم بهشون میگن نیم ساعت دیگه میخوایم بریم خونه فلانی ( یکی از خواهرا) شمام بیاین همونجا

منم نرفتم و خیلی ناراحت شدم ، به شوهرم گفتم تو میخوای برو من نمیرم

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستش همینه دیگه حالا زیاد بیانم شاکی میشین 

من هر هفته میرم خونشون اونا شاید سالی ۵ بار 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

بهترررررر...خوب کردی نرفتی ولی اصرار به اومدنشون نکن حال داریا

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘