2777
2789

من احمق رفتم خونه دوستم لباساشوببینم ازقشم آورده بود بچم روتخت نوجوان دخترش بود افتادباصورت روسرامیک سمت چپ پیشونیش بادکرده یعالمه جیییغ وگریه توماشین دوستش آوردمنو خوابش برد (کلا وقتی عصبانیه جییغ میزنه)شیرخورد الانم خوابه نگرانشم من داشتم آغوشی میبستم ک روموتورببرمش این دوستم گف مواظبم ب ببندش منم میبستم اون سرش ب حساب کتاب بامشتریش شد افتاد دخترم الههی بمیرم براش (قبلش خوابش میومده باباش میگه) حالا چکارکنم بفهمم حالش خوبه😭😭😭😭😭

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بعد از ضربه سر نبايد تا يك ساعت اجازه بدي بخوابه 

بعدم چك كن تب نكنه با استفراغ اگه اين دومورد شد حتما برسون بيمارستان اگه نه كه چيزي نيست ولي براي اينكه خيالت راحت شه فردا ببر عكس بگير از سرش

منو پسرام   

ن دوستان یدفعه افتاد قبلش بغل باباش بود کلی باهاش بازی کرده خسته شده بود داشتیم میرفتیم روموتورگریه میکرد براشیربردمش بالا ک شیردادمش داشتم آغوشی میبستم ک این اتفاق افتاد الههی مادرش بمیره😭😭😭😭😭😭😭

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
چکارکنم خستس هرکارمیکنم خوابش میاد تروخدا دعاکنید طوری نشه اشکام بندنمیاد ازاونموقع

بيدارش كن سرگرمش كن باهاش بازي كن انشالله كه چيزي نميشه اگرم خيلي خسته س و بيدارنميشه قران و بزار بالا سرش و براش ايه الكرسي بخون