2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیان تو

256 بازدید | 35 پست

من دیروز ارتو کردم.دندونام خیلی درد میکنن عصبیم کرده .داخل دهنم هم کلا زخم شده به زور میتونم چیزی بخورم که اونم کوفتم میشه😫

میخواستم بدونم تا کی خوب میشه عادی میشه؟

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش دو سه روز اوله . به نتیجه کارت فکر کن . 😍

مرسی از دلگرمیت دوستم

دندونام خیلی به هم ریخته نیست بیشتر بخاطر فاصله هاش این کارو کردم

من یکسال و نیمه ارتو کردم. هفته اول بیشتر ازهمه اذیت میشی. بعد عادت میکنی . دکترت گفته  بعدا با ...

نه چیزی نگفت من تازه مادرزادی دوتا دندون بالا کم دارم و دندونام فاصله داره الان عکس میدم

یعنی رو دندونات اصلا فشاری نبود؟ من دندونای پایینم خیلب اذیت میکنه

من کوچک بودم انجام دادم نزدیک بیست سال پیش

شایدم روزهای اول بوده اما الان چیزی یادم نیست

دستمو ول نکن🤲🏻
سلام.شما چند سالتونه و ارتودنسی کردین؟من همیشه دلم میخواست ارتودنسی کنم ولی الان فکر کنم خیلی دیره ب ...

من تازه رفتم تو سی سال.برچی دیر باشه مگه شما چندسالتونه

من تازه رفتم تو سی سال.برچی دیر باشه مگه شما چندسالتونه

چقد هزینه ارتودنسیت شد عزیزم؟ منم قصد دارم ارتودنسی کنم ولی قبلش فک کنم باید دندونای خرابو درست کنم و اگه لازم بعضیارو بکشم درسته؟؟