2777
2789
عنوان

رفتم دکتر پوست بیاید بگم چیا گفت شاید واستون خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 50 پست
خواهش میکنم عزیزم اگه فقط یه تیکه ش پوسته پوسته میشه بزن همون جا من کل صورتم پوسته پوسته میشد  ...

خیلی خیلی ممنونم. عزیزم من برای عاقبت بخیریت امشب 200تا صلوات میفرستم. بازم ممنونم😍😘

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای مرسی عزیزدلم شرمنده شدم😍😍😍😍 کاری نکردم ک😘😘💕💕

بدونی من چندوقته درگیر این مشکلم شرایط دکتر رفتنم نداشتم یه جا میخواستم برم خجالت میکشیدم😣😣

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
اره همینه  واست خوب بود؟؟؟

عالی بود من نزدیک چند سال استفاده میکردم تا وقتی استفاده کنی جوش نمیزنی بعد که استفاده نکنی دوباره در میاری 

ولی مصرف مدامش پوستو نازک میکنه و بده من ترکش کردم دیگه

ای بابا من باید روزی دوبار استفاده کنم پ😢

بنظرم فقط شبا قبل خواب بزن تو دستورش نوشته بود روزی دوبار اما با روزی یه بار هم کار خودشو میکنه البته اگه الان جوشات شدیده دوبار بزن که برن و صاف شه صورتت بعدش دیگه هفته ای سه بار بزن 

من بعضی مارکاشو میخریدم زیاد خوب نبودن مارک ناژو و حکیمش خوب بود ایران دارو بد بود اثر نداشت

بنظرم فقط شبا قبل خواب بزن تو دستورش نوشته بود روزی دوبار اما با روزی یه بار هم کار خودشو میکنه البت ...

اها مرسی ازت عزیزم ن جوشام خیلی زیاد نیستن اما پخش شدن تو کل صورتم بدم میاد

مال من مارک ناژو داده 

تیکر عروسیمه👰👑
اها مرسی ازت عزیزم ن جوشام خیلی زیاد نیستن اما پخش شدن تو کل صورتم بدم میاد مال من مارک ناژو داده&n ...

پس عالیه 

بنظرم شبا قبل خواب بزن فقط اگه دیدی نرفت جوشا بعد بکن روزی دوبار 

موفق باشی گلم