2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم كتكم ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 78 پست
نميخوام گريه هام اثر بدي رو بچه ام بذاره شماها شايد خيلياتون مادر باشين با اينكه هنوز دو ماهه باردار ...

شما که میگی بچه اتو انقدر دوست داری،پس براساس اینکه چطور مادری میخوای براش باشی و چطور جو و محیطی براش فراهم کنی تصمیم بگیر برای ادامه رابطه اتون.ببین همسرت چطور الگویی برای بچه اتون میشه؟

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميخوام گريه هام اثر بدي رو بچه ام بذاره شماها شايد خيلياتون مادر باشين با اينكه هنوز دو ماهه باردار ...

وضعیت سختیه

تو الان یه مادری

باید عاقلانه تصمیم بگیری

زندگی که مرد دست روی زنش بلند کنه سالم نیست و بچه ی سالمی از توش در نمیاد

باید یه راهی پیدا کنی، خودت میتونی بفهمی چه راهی به صلاح خودت و طفل بی گناهِ توی شکمته

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
شوهرم خودش بچه طلاقه گاهي حس ميكنم به اين خاطره اينطور شده منم درگيرش شدم دلم واسه اينهمه تنهاييم مي ...

حتما بخاطر مشکلات بچگیش هست.شوهر خودمم از بچگی مرد خونه شده الان میفهمم ک خیلی از اخلاق هاش بخاطر دوران بچگیش هست.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
عزیزم دلیل زدنش چی بود خب؟

تو خونه قليون ميكشه ديشب منتظرش بودم بياد بخوابيم يهو ديدم رفته رو بالكن قليون بكشه منم ناراحت شدم گفتم من منتظرت بودم بياي باهم بخوابيم آخه بخاطر شغلش خيلي وقتا خونه نيست كه قهر شديم صبح سركار بودم خيلي بهش زنگ زدم بره دكتر برام وقت بگيره چون چك آپ دادم هورموناي تيروييدم همه نرماله tsh نرماله اما anti tpo رنج نرمالش ١٦ ولي براي من ١٧ بود نگران شدم نه منو برد دكتر نه گذاشت خودم برم نشستم گريه كردم بخدا يه كلمه حرفم نزدم اومد كتكم زد گفت صداي گريه ات رو نشنوم

آخی درکت میکنم منم یک ماه باردارم خیلی حس عجیبی

انشالله شوهرت آروم میشه اگه زندگیتو دوست داری بهش محبت کن کم کم ببرش پیش دکتر اعصاب با دارو آروم میشه 

خدایا به همه یه تن سالم و یه قلب و ذهن آروم ببخش.آمییییییییین
امروز از غصه اومدم تاپيك زدم بچه ها خودم وكيلم ولي شوهرمو دوسش دارم نميتونم ولش كنم اما اون يه حيوون ...

وکیل و کتک؟؟؟😲😲😲😲عجب!!!عضویتتم مبارک

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
وکیل و کتک؟؟؟😲😲😲😲عجب!!!عضویتتم مبارک

وكيل كه چيزي نيست قدرتمند آدم دنيام كه باشي وقتي عاشق يه نفري اونقد جلوش ضعيف ميشي كه حتي بخواد بكشتت با عشق كشتن خودتو نگاه ميكني

هیچی دیگه از فردا باید یه عصبیه چلاقو تحمل کنه  نفرین میکنی یه جوری نکن که دردسرش به خودت برگر ...

تحمل یه فلج عصبی. بهتره . تا عصبی که به زور بازوش مینازه.

نفرین نبود. یجور از خدا خواستم زود کاری کنه تا بخودش بیاد.

خب شوهرش دوست داره امده اینجا درد و دل کنه 

حتما شوهرش یه خوبیایی هم داره که باعث شده این علاقه به وجود بیاد

خدایا به همه یه تن سالم و یه قلب و ذهن آروم ببخش.آمییییییییین

خدا خودت و بچه ات رو حفظ کن.

به خاطر اون بچه انشالله گشایشی باشه برات. دل خودت و بچه ات شاد باشه.

ای بابا این از خودش نمیتونست دفاع کنه حالا میتونه بخاطر بچه کاری کنه مثلا؟ ادمی که کلا در حال کتک خ ...

حالا که شده باید ی مادر قوی باشه و از بچه ش محافظت کنه ...الان اون بچه مسئولش مادرشه الان تو شکم مادرش کتک میخوره فردا بدنیا بیاد کتک میخوره ...باید شوهرش حساب کار دستش بیاد چقدر حیوونه زن حامله رو میزنه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘