2777
2789
عنوان

مرد باید.....😈😐

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 64 پست
مرد باید نوکر خانومش باشه 

نوکرررر؟؟؟؟😐

دوستان حلال کنین..اگه خوبی دیدین محاله😐اگه بدی دیدین حتما حقتون بوده😐اگرم چیزی ندیدین خودتونو به یه چشم پزشک نشون بدین😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد باید همه جوره مرد باشه

با اخلاق، با گذشت،با معرفت،با شعور،با فرهنگ،کمک حال،همراه و همپای همسرش در همه امور،خوش زبان باشه و عیب و ایرادهای همسرش را با زبون خوش بگه ،طرفدار همسرش باشه ،اگه مشکلی را در همسرش میبینه بهش کمک کنه تا با کمک هم اون مشکل یا ایراد را حل کنه،به علایق همسرش احترام بذاره و....

مغرور و خوشتیپ و خوش هیکل و پولدار و جذاب و ...باشه🤩

دیگه چیزی به ذهنم نیومدد😂

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
مرد باید نوکر خانومش باشه 

🙁🙁🙁🙁

وای وای

وقتی مرد نوکر باشه، زن هم باید کلفت بشه‌!

من ترجیح میدم همسرم پادشاه باشه و من ملکه. با من مثل ملکه رفتار بشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!