2777
2789
عنوان

جشن بگیرم براش یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

ی کیک بپز. روش بنویس، بیست و سه خرداد به اندازه امروز برام عزیزه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اگه اینجوریه تو یه جور نزدیکی ایجاد کن اشکال نداره بالاخره شوهرته راه دوری نمیره ایشالا خدا محبتت ...

ممنونم عزیزم از حرفای قشنگت چشم 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
دلامون دیگه از هم دور شده خ وقته 

عه دختر خوب چه حرفیه 

پس با این حساب تو. کادو بده 

هیچی هم بهش نگو 

بپر. ماچش کن سورپرایزش کن بزار. کیف کنه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

[QUOTE=94240452]ممنونم دوست خوبم چشم [/QUOTE

برای من بالشخصه مراسم خیلیییییی مهمه. ولی از پارسال انقدررررررررر سرم شلوغه که تقریبا همه مراسم حتی تولد خودم رو هم فراموش کرده بودم. باور کنین آقایون معمولا به عمد مراسم رو فراموش نمی کنند و ممکن هم هست که یادشون باشه ولی طرز نگاهشون به اونها با ما خانوم ها فرق داره. نزارین این جور چیزا باعث دلخوریتون توی زندگی بشه

خ از هم فاصله گرفتیم همش درس میخونه منم با گوشی هییییچ حرفی نداریم بزنیم من خ دلخورم ازش اونم همش اه میکشه میگه ایی خدا نمیدونم این فاصله و غرور رو چطور از بین ببرم یه حرفش یادم میفته تنفر پیدا میکنم ازش دلمو شکسته 

باور کن راست ميگم نمیدونم چمون شده 

خب شرایط خونتو. تغییر. بده مهمونی بگیر. فامیل دعوت کن 

یا بشین بهش بگو روابطمون سرد. شده

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
خب شرایط خونتو. تغییر. بده مهمونی بگیر. فامیل دعوت کن  یا بشین بهش بگو روابطمون سرد. شده

گفتم عزیزم فایده نذاره انگار جادو شدیم تلفنی با هم خوبیم پیش مهمون خوبی ولی تنها می شیم هیییچ حرفی نداریم دست خودمون نیست نمی دونم چی شده اصلا