2777
2789
عنوان

خونریزی در ماه سوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 33 پست
مرسی که جواب دادین 😭😭 الان خیلی میترسم نمیتونم تکون بخورم  دلم مامانمو میخواد ازش دورم حال ...

نترس عزیزم منم تو بارداری اولم اینجوری بودم و خودمو آنقدر گریه کردم ک نگو خودتو نباز تو نارحت بشی یا نشی بچه ات برنمیگرده ک دگ کاری ک شده عزیزم دلم صبوز باش برو دکتر حتما بچه میخاد دفع شه واسه همون انشالله خدا یه بچه سالم و بدون مشکل بهت میده خودت و ناراحت نکن خیلی ها اینجوری میشم تو بارداری اول 

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم منم تو بارداری اولم اینجوری بودم و خودمو آنقدر گریه کردم ک نگو خودتو نباز تو نارحت بشی یا ...

مرسی از راهنماییت

الان بچه دارین شما

مشکلی پیش نیومد

خودم گفتم بره سر کار چون فعلا درد ندارم  اما خیلی ترس دارم ینی یکم بگذره دردام شروع میشه؟

هرچی بگذره خب طبیعیه که دردت شروع شه.اما باید تحمل کنی.دیدی خونریزیت خییلیه و تپش قلب داری حتما برو دکتر.چون منم که قبول نکردم بستری شم  گفتن اگه یکی از این دو مورد رو داشتی حتما زود بیا 

مرسی از راهنماییت الان بچه دارین شما مشکلی پیش نیومد

اره بابا دکترم یمن گفت سه ماه جلوگیری کن منم اصلا نکردم و شهریور ماه ک حامله شدم بچه قلب نداشت سقط شد بعد اون جلوگیری نگردم و مهر ماه پریود شدم و بعد پریود نشدم و الان انشالله یه هفته دگ اگ خدا بخاد بچه ام و با سزارین ب دنیا میارم و بغلمه غصه نخور عزیزم خدا بزرگه و میگن بعد سختی آسانی هست یه سال پیش منم حال. تورو داشتم و از ترسم دستشویی هم نمیرفتم ولی بهت گفتم دگ هیچی نشد اتفاقی ک باید میوفتاد افتاد و فقط غم غصه موند خاهش میکنم خودتو اصلا اذیت نکن انشالله بچه بعدیت سالم سالم بیاد بغلت و کام تو شیرین کنم خوشگلم منم دعات مکنم 

😘😘😘

اره بابا دکترم یمن گفت سه ماه جلوگیری کن منم اصلا نکردم و شهریور ماه ک حامله شدم بچه قلب نداشت سقط ش ...

خدااارو شکر عزییزم😘😘ان شااله کوچولوت به سلامتی بیاد تو بغلت😍😍واسه منم دعا کن من هنوز اول راهم.و پراز استرسم

خدااارو شکر عزییزم😘😘ان شااله کوچولوت به سلامتی بیاد تو بغلت😍😍واسه منم دعا کن من هنوز اول راهم.و ...

مرسی گلم انشالله نی نی همتون سالم و سلامت میاد بغلتون و کام همه شیرین میشه همه چی رو ب اون بالایی پسبار خودش همه چی رو جور مکنه اصلا نگران نباش و هر روز دو رکعت نماز برا پنج تن آل عبا و حضرت عباس و امام زمان و شریکش کن و بخون و ازشون سلامتی بچه اتو بخا بی جواب نمیزارنت و سوره حجرات و حتما بخون ب حضرت محمد هدیه کن انشالله سالم میاد بغلتون 

هرچی بگذره خب طبیعیه که دردت شروع شه.اما باید تحمل کنی.دیدی خونریزیت خییلیه و تپش قلب داری حتما برو ...

مرسی دوست گلم خیلی راهنماییتون به دردم خورد ان شاالله نی نی شما سالمه سالم بدنیا بیاد و زایمانتون اسون باشه

اره بابا دکترم یمن گفت سه ماه جلوگیری کن منم اصلا نکردم و شهریور ماه ک حامله شدم بچه قلب نداشت سقط ش ...

قوربونتتتت😍 ان شاالله بچتون سرحال و سالم باشه خیلی خوشحال شدم بخاطر نی نی تون

قوربونتتتت😍 ان شاالله بچتون سرحال و سالم باشه خیلی خوشحال شدم بخاطر نی نی تون

فدات عزیزم انشالله توهم  زودتر نی نی اتو بغل کنی