2777
2789

سلام عزيزان

من از وقتي وارد ماه چهارم شدم با عرض شرمندگي يكم يبوست شدم

اما از هفته 16 كه بهم قرص آهن داد دكتر

اين قضيه ام تشديد شده

خيلي دارم اذيت ميشم

چي بايد خورد ؟ ميشه دارويي يا گياهي خورد ؟ يا هرچي ؟؟

راه حل بدين بي زحمت

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردالو بخور

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠

من برنجو کم کرده بودم خوب شد.البته بامشورت پزشک چون من قندهم داشتم.

یه شربتی هم هست میدن به اسم لاکسی ژل بازم اول مشورت کن باپزشکت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

انجیر خیس کن بزار تو یخچال . صبحا ک ۷ ___۸ تا بخور . الان فصل الو و هلو ایناس تا میتونی بخور . طالبیم اخر شبا ک میخای بخوابی بخور فرداش راحت میری دستشویی . منم مثل تو بودم با اینا خوب شدم . ابم زیاد بخور

داروی گیاهی نه نخور..منم این مشکلو داشتم..قرص ویتامینی که بهت میده آهن زیادی داره برو دکترت بخس بگو..دوزشو عوض میکنه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..