2777
2789
عنوان

همسر دوم

680 بازدید | 24 پست

سوال جالب شهید مطهری از مردان طالب همسر دوم :

در فقه اسلامی می‌گویند: «اگر بیم داری که استعمال آب برای بدنت زیان دارد وضو نگیر»،

«اگر بیم داری که روزه برایت زیان دارد روزه نگیر».

این دو دستور در فقه اسلامی رسیده است. شما افراد بسیاری را می‌بینید که می‌پرسند: می‌ترسم آب برایم زیان داشته باشد، وضو بگیرم یا نگیرم؟ می‌ترسم روزه برایم ضرر داشته باشد، روزه بگیرم یا نگیرم؟ البته این پرسشها پرسشهای درستی است. چنین اشخاصی نباید وضو بسازند و نباید روزه بگیرند.

ولی نصّ قرآن کریم است که «اگر بیم دارید که نتوانید میان زنان خود به عدالت رفتار کنید، یک زن بیشتر نگیرید». با این حال آیا شما در عمر از یک نفر شنیده‌اید که بگوید: می‌خواهم زن دوم بگیرم اما بیم دارم که رعایت عدالت و مساوات میان آنها نکنم، بگیرم یا نگیرم؟ من که نشنیده‌ام. حتماً شما هم نشنیده‌اید.

سهل است، مردم ما با علم و تصمیم اینکه به عدالت رفتار نکنند زنان متعدد می‌گیرند و این کار را به نام اسلام و زیر سرپوش اسلامی انجام می‌دهند. اینها هستند که با عمل ناهنجار خود اسلام را بدنام می‌کنند.

منبع: استاد مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، ص۳۵۲

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کنیم حالا؟ 

چی رو چه کنیم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
کلن مردای ایرانی از اسلام فقط رو مسائل جنسیش کراش دارن🙄🙄

همه نه البته

همین متن رو، منظورت چی بود؟ 

هربدی هست از مسلمانی ماست اسلام بد نیست 

بعله دیگه دین اونجاهاییش که بدردشون میخوره خوبه 

اینو گفتم یاد حرف رامبد جوان افتادم 😅یه حدیث میگفت ازامام صادق فقط حدیث رو یادش بود چون اونجا به نفعش بود خخخخخخ ودیگر احادیث رو نه 🧐😂

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

من یه برادر شوهرام دو تا زن داره و دو تا جاری از یه برادر شوهر دارم. همه جاهم باهمن خونه ماهم باهم میان و خیلی هم باهاشون جورم. نمیدونم از درون چی به چیه اما ظاهرا عالین یکیشون چادریه یکیشون حجاب راحته. والا تا استخرم با همن 

اصل اسلام اتفاقا توایران رعایت میشه اونم سرخم نکردن برابر ظلم وزوره،توکل به خدا ومقاومت

👍👍👍👍👍👍👍

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اصل اسلام اتفاقا توایران رعایت میشه اونم سرخم نکردن برابر ظلم وزوره،توکل به خدا ومقاومت

ایران داره لجبازی میکنه با دنیا تا، ایران خودش میخواد آقای دنیا باشه جای آمریکا واسه همین داره مردمشو تو سختی میندازه که یک وقت مجبور نشه سر خم کنه، اسلام کجا بود.......

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

مطلب جالبی بود 

بعد یه عده تو بوق و کرنا میکنن خود خدا گفته چهارتا حلاله

واقعا اینا مصداق یومن ببعض نکفرببعض هستن...

بابا خود خدا گفته اگه عدالت رو میتونید رعایت کنید که نمی‌توانید ...