2777
2789
عنوان

بچه ها دعای مجرب واسه فروش رفتن خونه بلدین ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133697 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم خونتون فروش رفت اگه آره لطفا به منم بگین با کدوم دعا.. ممنون میشم😢

سلام عزیرم اره خداروشکر یه ده روزی میشه فروش رفته باور کن دعا نکردم فقط از ته دلم از خدا خواستم همون لحظه که دعا کردم انگار یکی بهم گفت تمومه همین روزا فروش میره . الهی که به حق علی شمام دلت روشن بشه 

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم اره خداروشکر یه ده روزی میشه فروش رفته باور کن دعا نکردم فقط از ته دلم از خدا خواستم همون ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی❤ از دعای قشنگتم ممنونم🌹🌹🌹الهی آمین😔بچه کوچیک دارم سختمه هی بیان و برن، آخرم هیچ😢

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

هفت بارسوره ی زلزله روهرروزبخون..

بی بروبرگردفروش می ره

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم

خیلی بازار کساده

خونه ما هم متاسفانه فروش نمیره. یک ماهی میشه گذاشتیم،مشتری میاد اما جور نمیشه

خسته شدم دیگه

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
زلزله یا زلزال

یکیه

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
حالا ما میخواییم خونه بخریم چی☹

فقط اعتقادقلبی به خداوندهمین

عزیزم تونت سرچ کن کلی دعا برای فروش رفتن خونه هست بعدم اینکه من پدرم بیست سال پیش یه خونه داشت که می ...

عزیزم گفتی همراه خانواده یعنی ۱۲ هزار تا رو تقسیم کردین یا نه همه هر کدوم ۱۲ هزارتا گفتین؟

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌