2777
2789

الان زياد بلدنيستم باهاش كاركنم 😢

چنتاسوال دارم ازخواهراى گلم ...

يكى اين ك چ جورى دوستمو يايكى روتگ كنم؟؟

دو اينكه تو اينستا برام كامنت ميزارن بلد نيستم ريپلاى كنم و جوابشو بدم اينم بهم بگين چ جورى ؟؟واينكه اينستاگرامم زبانش فارسى نيس واس همون يكم برام سخت شدع ب دليلى نميشه ك فارسيش كنم الان اونايى ك واردن تو اينستا 😎😎راهنمايى كنن 

😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد  

رو جستجو اسمشو بزنی بیاره بهد بزنی دنبال کردن 

جواب هارم زیرش مینویسی دیگه اینجا چجور پست میزاری

البته من ندارما شوهرم داره که الان یه چند وقتیه گوشوشو دزدیدن  در حال حاظر نداریم

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مخاطبینتون هستن دوستان اونجا برو فالوشون کن و برای ریپلای نظر رو بگیر ریپ میشه

این دوستمون قشنگتر گفتن 

راس میگه یادم نبود مخاطبین هم هستن

این دوستمون قشنگتر گفتن  راس میگه یادم نبود مخاطبین هم هستن

يادگرفتم مرسى 😘

فقط يه سؤال تو اينستا يه پستى يا فيلمى رو خوشم مياد چرا نميتونم تو گالرى گوشيم ذخيره كنم ؟

😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد  
يادگرفتم مرسى 😘 فقط يه سؤال تو اينستا يه پستى يا فيلمى رو خوشم مياد چرا نميتونم تو گالرى گوشيم ذخي ...

آره نمیشه 

من به تلگرامم میفرستم از اونجا ذخیره میکنم 

ولی میتونی تو ذخیره ها ذخیرش کنی ولی تو گالری نمیشه