2777
2789
عنوان

جاریم الکی الکی با من بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 100 پست

استارتر عزیز 

من جای شما باشم اصلاااااااااا محل نمیذارم که منو دعوت کردی مهمونی یا نه! یا چرا ما رو تولد دعوت نکرده

اون دقیقا هدفش اینه که شما رو بسوزونه برای اینکه آتیشش بزنی محل نذا که چیکار کردی حتی به خونواده شوهرتم گله نکن چون بهش میرسونن و میگن ازش دفاع کردن اونم خوشحال میشه که هم تونسته شما رو ناراحت کنه هم حمایت خونواده شوهر رو داشته. 

وقتی مهمونی داره و شما رو دعوت نمیکنه و بعد ازش حرف میزنن که بگن یعنی فقط تو نبودی با لبخند بگو اتفاقا اگه دعوتم میکردین هم نمیتونستم بیام آخه با خونواده خودم رفتیم بیرون یا با شوهرم رفتیم گردش و خیلی خوش گذشت و حاضر نیستم این لحظاتو با چیزی عوض کنم

یعنی تا ته میسوزن . بی محلی کن بهش باهاش حرف نزن و صمیمی نشو ، آدم میشه

نخیر شما ندیدین حرف الکی نزن مثلا میادخونمون بهم میگه اجاق گاز چند گرفتی میگم فلان قیمت میگه بهت قال ...

نمیدونم چی بگم... انقدر مکالمات شما دو تا جاری سطح پایین و دور از فرهنگ هست.... که بهتر میدونم مانع خالی کردن عقده هاتون نباشم.... با عرض پوزش! 

خدایا شکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز  من جای شما باشم اصلاااااااااا محل نمیذارم که منو دعوت کردی مهمونی یا نه! یا چرا ...

دقیقا انگار نصف حسادتش اینه که من و شوهرم با هم خوبیم. حالا حداقل جلو بقیه حفظ ظاهر میکنیم.ولی اون صد بار جلو همه گفته به خاطر بچمه که طلاق نمیگیرم.

ناراحتیم از اینه که احساس میکنم شوهرم بین خانوادش خیلی تنهاست.همیشه توو فکره. یه دفعه گفت با بابام ح ...

مادرشوهر منم تمام بچه های دیگشو از شوهر من بیشتر دوست داره

مخصوصا پسراشو

فدای سرت که به شما نگفته بیخیال باش

❤️❤️❤️

بیچاره شوهرم خیلی ناراحته.از برادراش خیلی دور شده.احساس تنهایی میکنه

خیلی ناراحت کنندست که خانوادت باعث بشن خجالت بکشی