سلام خانما من تازه زایمان کردم ـیه چند وقتی خونه مامانم بودم بعدش اومدم میز نهار خوری رو جا بجا کردم دیدم یه قرص ابی رنگ دایره شکل روش نوشته بود Rافتاده برش نداشتم گذاشتم بمونه روز بعد شوهرم گفت عع این چیه مال کیه گفتم من که نبودم جز منم که همکارات میان خونه ما وفتی نیستم قلیون میکشید یا مال تویه یا اونا گفت نه مال من نیست مال کس دیگه ایه جون بچه امو قسم خورد چون ما بینمون گفته بودیم هیچ چیز جز قلیون نباید باشه خلاصه رفتم چند داروخانه گفتن یا قرص افزایش میل جنسیه یا دارو ی حساسیت و الرژی که گزینه دوم عملا بخاطر قلیون کشیدنشون حذفه کسی کع الرژیه دارع که نمیتونه دود قلیون تحمل کنه میمونه اولی که من بهش گفته بودم ما تو بدترین شرایط هم باشیم حق نداری قرص استفاده کنی حتی اگر اعتیاد اور نباشه البته سابقه اعتیاد و اینا نداره اما چیزی که میترسونمتم اینه اولین روزی که اومدم خونم خواب دیدم شوهرم با رفیقاش س ک س گروپ میزنن بهش گفتم گفت متوهم شدی خیلی هم ناراحت شد اما فکر داره دیوانه ام میکنه رابطه جنسی امون خوبه شوهرم خیلی هاته امه رابطه احساسی فوق العاده داغونی داریم اونقدر که فقط بخاطر بچه زندگی مون پایداره