2777
2789
عنوان

شما باشین با همچین پسری ازدواج می کنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسی داشته ۳۰ سالشه و خب نمی دونم فراموش می کنم یا برام مهم می مونه ؟

برا من مهمه و اذیت میشم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یعنی چی با دو تا زن در ارتباط بوده

ینی رابطه جنسی داجته باهاشون و اینو زمانی فهمیدم ک دست همو گرفته بودیم همو بوسیده بودیم کلی نقشه واسه اینده دارم دیوونه میشم میشه یکیو واسه گذشته قبل تو‌ول کرد 

میترسم فک اون زن های بیوه از سرم نره بیرون تا ابد 

خودت رو بیشتردوست داشته باش.اگرواقعا نمیتونی سرفرصتهاوخواستگارهای  بعدیت که انشالله لایقترینها برای وجودت هستن قمارنکن

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
من باشم نه ازدواج نمیکنم  چون حساسم روی این جور روابط ولی شما باید ببینی واست مهمه یانه

خیلی مهمه ک دارم دیوونه میشم اخه بوسیدمش و این اذیتم می کنه فامیله و هزاران بار با هم برخورد خواهیم داشت چیکار کنم 

مهمه برام فک می کنم از لحاظ روانی داغون میشم اما فامیله اه 

بنظرم تو خودت خیلی مهمتری تا یه نفر دیگه یا اصن هزار نفرر

بعدن فقط تو خودتو ناراحت میکنی بخاطر این موضوع ولی برای بقیه اصن مهم نی

به خودت فکر کن

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
ینی رابطه جنسی داجته باهاشون و اینو زمانی فهمیدم ک دست همو گرفته بودیم همو بوسیده بودیم کلی نقشه واس ...

به نظرم گذشته آدما مهم نیست اگه حالت باهاش خوبه و فکر میکنی بهتر از اون واست پیدا نمیشه باهاش ازدواج کن 

گذشته تموم شده و رفته بهش فکر نکن ازین به بعد به آینده ی خوبی که میتونین باهم بسازین فکر کن 

خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای زندگیم ، خودت فندق توی دلم رو حفظش کن❤❤❤