2777
2789
عنوان

یه هفته قبل پریود روانی میشم کسی درمانی بلده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آخ حرف دلمو زدی  منم همینطورم  بخدا  همیشه چن روز به پریودم  تو خونه یه دعوای ...

فلوکسیتین.....عالیه چرا الکی خودتونو اذیت میکنین وقتی درمانش اینقد راحته

حتما بگیر بخور معجزشو میلینی انشالله

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

منم‌ ی هفته قبل پریودم جسی میشم 😂😂😂

جسی اسم سگ اشنامونه 😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من وسواس فکری دارم روزی سه عدد فلوکستين 20 و کلی دارو ميخورم اما سه ساله اینطوری شدم 

واسواست چی هست به چیا فکر میکنی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
دقیقا همه اینارو دارم بخدا پیش چه دکتری برم کمکم کنید تروخدا

دکتر زنان و بگین حدس می‌زنین مشکل pmdd باشه. اونم احتمالا قرصای مکمل ویتامینی می‌ده. ورزش و مدیتیشن یا یوگا هم خیلی می‌تونن مؤثر باشن.

من خودم خیلی از این نشانه‌ها رو داشتم. وقتی درمان دارویی اضطراب و افسردگی رو شروع کردم خیلی بهتر شد. البته زیر نظر روان‌پزشکم. اگر افسردگی و اضطرابم دارین پیش روان‌پزشکم برین داروهاش خیلی می‌تونه به درمان این قضیه هم کمک کنه.

اما هیچ‌وقت داروهایی حتی در حد فلوکسیتین رو هم بدون نظر پزشک نخورین.

دقیقا همه اینارو دارم بخدا پیش چه دکتری برم کمکم کنید تروخدا

ببینید این طور هست یا نه:

کسی دچار» اختلال ناخوشی پیشاقاعدگی» است که در اکثر چرخه‌های قاعدگی سال گذشته‌اش، در اغلب روزهای آخرین هفتهٔ فاز لوتیل (روز ۱۷ تا ۲۸)، حداقل پنج مورد از علائم زیر را داشته باشد، و این علائم چند روز پس از شروع فاز فولیکولار (روز ۱ تا ۱۲) بهبود یابد و در هفتهٔ بعد از قاعدگی به کلی رفع شود؛ (و حتی در این بازه نیز یکی از علائم ۱، ۲، ۳ یا ۴ حضور داشته باشد):

• حالت افسردگی جدی، احساس ناامیدی، یا افکار نکوهش خود
  • اضطراب جدی، تنش و احساس تحت فشار بودن و عصبیت
  • احساس عدم ثبات (مثلاً احساس غم ناگهانی، گریهٔ ناگهانی، و حساسیت افزایش‌یافته نسبت به طرد شدن)
  • احساس خشم مداوم یا جدی، بیقراری، یا افزایش مشاجره با دیگران
  • کاهش علاقه به انجام فعالیت‌های روزمره (مثلاً شغل، مدرسه، دوستان و علایق)
  • احساس اینکه تمرکزکردن دشوارتر از سایر اوقات شده‌است
  • بی‌حالی، و خستگی زودرس، یا کمبود شدید انرژی
  • تغییرات چشم‌گیر در اشتها، پرخوری، یا ویار برای یک سری خوراکی‌های معین
  • خوابیدن بیش از حد معمول، یا بی‌خوابی
  • احساس ذهنی آشفتگی و خارج از کنترل بودن
  • بروز علائم جسمی نظیر درد یا تورم پستان‌ها، سردرد، دردهای ماهیچه‌ای یا مفصلی، حس نفخ و بادکردن، افزایش وزن