2777
2789
عنوان

اونايي ك كيش رفتن بيان

440 بازدید | 45 پست

خانما تو جشنواره تابستون كيش

قيمت تورهاي مسافرتي بيشتر ميشه يا كمتر؟؟

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

نمیدونم‌ ولی کیش تابستون هاش قیمت ش نسبتا ارزون بخاطر هوا

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستون به هیچ عنوان کیش نرید افتضاااااااحه

من تیر سال پیش رفتم ،۵ مین بری بیرون خیس از عرق میشی . میری کیش که بهت خوش بگذره بری تفریحاته ساحلیش یا بقیه چیزا ولی تو گرما اصلا لذت نمیبری.

آذر یا دی برو عالیییههه

من آذر رفتم واقعا خوش گذشت

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
نمیدونم‌ ولی کیش تابستون هاش قیمت ش نسبتا ارزون بخاطر هوا

اخه من اژانس زنگ زدم گفت تابستون بخاطر جشنواره قيمتا ميره بالا

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
تابستون به هیچ عنوان کیش نرید افتضاااااااحه من تیر سال پیش رفتم ،۵ مین بری بیرون خیس از عرق میشی . ...

ما هم تابستون رفتیم بی نهایت گرمه 

حالا گرمیش به کنار بخار آب افتضاحه

تمام تنت خیس میشه 

به نظر من تابستون نرو کیش من اخرای مهر رفتم گرماش دیوونم کرد با اینکه خودم کرمانی ام 

نميدونم والا خانواده تصميم گرفتن برن كيش 

خودمم شماليم

نميدونم والا خانواده تصميم گرفتن برن كيش  خودمم شماليم

رطوبتشو میتونی تحمل کنی ولی گرماش واقعا داغونه . جاهای دیدنی خیلی داره حیفه ‌زمانی که داشتیم با تور میگشتیم شهرو راهنما تعریف میکزد که تو تابستون یکی از شدت گرما به گریه افتاده برگشته هتل نتونسته تحمل کنه

من رفتم اما تور مسافرتی شو نه خودمون با هواپیما رفتیم برگشتنی بلیط گیرمون نیومد واسه بر گشت عجله د ...

نه ما با تور ميريم بليط رفت برگشت هتل با خودشونه