2777
2789
عنوان

یکی از تاپیک ها منو ترسوند

257 بازدید | 16 پست

تازه از دکتر اومدم برا مشکل ناباروري ام .چند ساله تو تلاش و خوردن داروهام .الان که از دکتر اومدم اومدم نی نی سايت یه کاربری به اسم زی زی گولو تاپيک زده بود از مادر بودن خسته شدم و زیرش کلی مادر شکایت بچه هاشونو و اذیت ها و دردسرهاشو کرده بودن خیلی ميترسم منم بعد  این همه زحمت و دکتر گردي  پشیمون شم یه جورايي مردد شدم . میگم بیخیال شم منم 

اتل متل توتوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط هرکس مختص خودشه.... منم اون تاپیکو خوندم.... دلش میخواس ساعتهای طولانی بچه اش پیشش نباشه اما من برعکس دلم میخواد بچه ام پیشم باشه.... جوری شدم که امروز رفتم شیرخوارگاه ببینم بچه بهم میدن....

بنظرم این حس موقته یه وقتهایی که بچه ها اذیت میکنن ممکنه موقتی همچین حسی داشته باشیم اما مطمینم هیچ مادری از ته دلش نمیگه از مادر بودن خسته ام

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

بچه بااینکه دردسرای خودشو داره ولی خیلی شیرینه من الان بچم تقریبا ۸ ماهشه کارای خونه رو دوشمه هرروز هم باید واسش غذای جدید بپزم لثه هاشم درد میکنه بیقراره ولی باز همه اینا واسم سیرینی خودشو داره

وا این چه حرفیه عزیزم  من یه دختر دوساله دارم پنج ماه باردارم  استراحتم باید بکنم  هرگز به خداگله نمیکنم  فقط بگو خداروشکر  اگ واقعا بچتو دوس داشته باشی  وبرات عزیز باسه اذیتاشم برات شیرینه  منوقتی بچم مثلا ازرواوپن بالا میره به شوهرم میگم نگاه کن توروخدا چقد قشنگ از رو اوپن بالا رفت خدایا شکرت که بهش این توانایی دادی  بستگی داره ازچه دیدی نگاه کنی

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
مادر بودن عصاب فوق العاده قوی ای میخواد صبر زیاد میطلبه از خودگزشتگی میخواد محدودیت داره بی خوابی دا ...

حرفت کاملا درسته ولی باور کن مادر که میشی همه اینا با هم میاد تو وجودت، راحت طلب تر  از من فکر کنم کسی نبود اما بعد از بچه یه آدم دیگه شدم، البته شاید استثنا هم وجود داشته باشه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

عزیزم کاربر زیزیگولو دخترش اوتیسم داره. نگهداری بچه اوتیسمی هم واقعا سخته. قبلا برای اوتیسم دخترش تاپیک زده بود که پر بازدید شده بود، بعد هم فکر کنم ترکید‌. بنده خدا حق داره. دخترش متفاوته

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
حرفت کاملا درسته ولی باور کن مادر که میشی همه اینا با هم میاد تو وجودت، راحت طلب تر  از من فکر ...

دقیقا من با خودم میگم اگه هر کس دیه ای جز بچم اینقدر اذیتم میکرد ازش متنفر میشدم ولی نمیدونم این چه موجودیه با تموم اذیتا و محدودیتا بازم ادم عاشقشونه