من یوزر و پسورد یه نفر رو دارم باهاش میرفتم تو اینستاش یه چرخ میزدم و میومدم بیرون حالا چندوقته که میخوام برم این صفحه برام میاد چرا نمیدونین شما
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه امتحان کردم یه پسورد الکی زدم نوشت یوزر یا پسورد اشتباهه
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
الان هر بار ک میخای وارد شی برا طرف پیام کد فرستاده میشه چون رمزشو عوض کرده اگه پنهونی نگا م ...
خب من نزدم روش که کده فرستاده بشه