2777
2789

من یوزر و پسورد یه نفر رو دارم باهاش میرفتم تو اینستاش یه چرخ میزدم و میومدم بیرون حالا چندوقته که میخوام برم این صفحه برام میاد چرا نمیدونین شما

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسوردشو احتمالا عوض كرده

نه امتحان کردم یه پسورد الکی زدم نوشت یوزر یا پسورد اشتباهه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

عزیزم واسه طرفتون پیام میره ک شما وارد اینستاش میشی 

مثل اینکه رمزشو عوض کرده

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 
جرایم اینترنتی 🤔

ینی چی 

امنیتی کرده پیجشو دیگه نمیتونی بری

چجوری امنیتی کرده ؟

حالا دوباره بخام برم باید چیکار کنم

پسوردشو عوض کرده

یا خود اینستا متوجه شده شما از دستگاه دیگه داری وارد میشی 

یه کد شناسایی میفرسته برا اکانتش دریافتشم از طریق یا پیام یا ایمیل و ... به شماره خود اون طرف 

الان هر بار ک میخای وارد شی برا طرف پیام کد فرستاده میشه چون رمزشو عوض کرده  اگه پنهونی نگا م ...

خب من نزدم روش که کده فرستاده بشه 

چجوری امنیتی کرده ؟ حالا دوباره بخام برم باید چیکار کنم

باید کد امنیتی رو ازش بگیری 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......