2777
2789
عنوان

انتقال جنین دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5022 بازدید | 43 پست

فقط ارامشتو حفظ کن،،،سعی کن قرآن زیاد بخونی ،،،چون هم بهت آرامش میده همم صوت قرآن و آیات قرآن هر سلول و مولکولی رو به جنبش میندازه،،پس برای جنیناتم خوبه،،داروهاتم به موقع استفاده کن،،، من بیمار دکتر اسکوییان بودم از نظر دکتر من حتی نزدیکی داشتن معمولی و دچار یبوست شدن هم خطری نداره،،حالا من نمیگم نزدیکی داشته باش ولی الکی فکرو خیال نکن چون اگه خیلی استرس و فکرو خیال داشته باشی حتی اگه استراحت مطلق باشی و بی ادبیه ولی زیرت لگن هم بذارن فایده ای نداره

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ارامشتو حفظ کن،،،سعی کن قرآن زیاد بخونی ،،،چون هم بهت آرامش میده همم صوت قرآن و آیات قرآن هر سلو ...

عزیزم دکتر اسکوییان مشهد منظورته؟منم خدا بخاد میخوام بیام پیشش چجور دکتریه؟کارش؟شما بار چندم نتیجه گرفتین؟

نمیدونم.اومدم همین رو بپرسم

من که هیچی نداشتم الکی ب خودت استرس نده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تازه اگه علائم داشته باشی بعد ده روز انتقال نشون میده نگران نباش ایشالا ک نی نیت ب سلامت بیاد بغلت

ممنونم ازت.فکر می کردم چون میگن اگه بگیره، سه روز اول میگیره، باید حتما همین سه روز اول علامتی داشته باشه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
عزیزم دکتر اسکوییان مشهد منظورته؟منم خدا بخاد میخوام بیام پیشش چجور دکتریه؟کارش؟شما بار چندم نتیجه گ ...

اره،،،دکتر خیلی خوبیه و تخصصش آی وی افه،،، من کم کاری تیروئید هم داشتم و آمنوره هایپوتالامیک هم بودم ،،بار دوم باردار شدم ولی دکتر تشخیص داد ک جنینم نمیمونه و احتمال قوی داد با این عدد بتا ،خارج رحمی باشه و گفت داروهامو قط کنم،،، تشخیصش توی این موضوع خیلی خوب بود،،چون یکی از دوستانم با بتای مشابه من دکترش براش تشخیص نداده بود و توی شیش هفته مجبور شد کورتاژ بشه چون خارج رحمی بود و نزدیک بود لوله تخمدانش رو هم از دست بده،،،،ولی من بیمارایی رو دیدم پیششون ک همون بار اول باردار شده بودن و الان بچه سه چار ساله داشتن و برای بچه دوم اقدام کرده بودن،،، امید به خدا ان شاءالله نتیجه بگیری عزیزم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ممنونم ازت.فکر می کردم چون میگن اگه بگیره، سه روز اول میگیره، باید حتما همین سه روز اول علامتی داشته ...

نه عزیزم نگران نباش ‌تو طبیعی هم باردار شی یا با انتقال جنین باید بگذره حداقل دهدتا چهارده روز ک‌علائم شروع شه ب خودت برس و‌استراحت کن🌸❤️

عزیزم همه بدن ها بارداری ها یکی نیست ک، دنبال علائم نباش بدتر استرس میگیری

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity