2777
2789

1-فردا پسر عموم با خانواده اش میان،ازدواج فامیلی چقدر تاثیر داره رو بچه؟

2-اگه هر 2 خانواده شناخت کافی داشته باشن و نیاز زیادی بی اشنایی نداشته باشند حداکثر چقدر طول میکشه برای رسیدن به عروسی؟

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر ژنتیکی خطرناکه ‌...باید کاملا تحت نظر پزشک باشین قبل وحین بارداری...اون یکی سوالم به نظرم یک سال عقد باشین

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

اگه همو بشناسین خوب که نیاز به دوران نامزدی نیس

میتونین عقد کنین برین سر خونه زندگیتون

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

استارتر عاشقه  

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

حتما مشاور ژنتیک برید.

من پیشنهاد میکنم دقیقاااا مثل دو تا غریبه رفتار کنید با هم. حتی مشاوره ازدواج هم برید.

خواهشا زود عقد نکنید چون ممکنه مثل هر زوج دیگری چفت هم نباشید.نامزد باشید یه مدت بعد عقد کنید و علنی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

اره مشاوره ژنتیک و ازدواج برو

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
   نه بابا حوصلم سر رفته گفتم برم ازدواج کنم این مادرمو از سرم باز کنم هی ازدواج کن &nb ...

عزیزم.... چند سالته مگه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...