2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست
چند سال پیش برای پدر من یه مشکلی بوجود اومد که چند روز خیلی ناراحت و تو خودش بود، یه شب مادر مرحومش ...

چقدر خوب اصلا همین باعث تسلی بازماندگان هست . اینکه بدونن اون هنوز به یاد ما هست و یه ارتباط نامرئی وجود داره .

من یه بار رفتم سینمای سه بعدی بعد به ذهنم رسید کاش یه ویدئوی اختصاصی از عزیز از دست رفته مون بسازن که ما تو دنیای واقعی بتونیم بازم دوباره ببینیمش و صداشو بشنویم و یه بازسازی از اون فرد رو داشته باشیم .

جالبه که بعدها یه ویدئو دیدم که یه مادری که دختر کوچیکشو از دست داده بود براش این ویدئوی اختصاصی رو درست کرده بودن و یه دختری به قد و سن دخترش میومد جلوش و می تونست لمسش کنه . با دوربین واقعیت مجازی دخترشو میدید گریه می کرد می گفت عزیزم دلم برات خیلی تنگ شده همه تماشاچیا به شدت گریه شون گرفته بود

من دوست دارم برم تور دنیاگردی تک تک آدمای روی زمینو بشناسم و فکر همه رو ببینم . مثلا اگه یه دختر جوو ...

ههههه چقدر شبیه منی، من حتی دوست دارم بدونم مدل زندگی کردن بقیه چطوره، در طول روز چکارا میکنن، خاله زنک نیستما، معمولا هم از کسی نمیپرسم اما برام جالبه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر خوب اصلا همین باعث تسلی بازماندگان هست . اینکه بدونن اون هنوز به یاد ما هست و یه ارتباط نامرئی ...

چه جالب

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چقدر خوب اصلا همین باعث تسلی بازماندگان هست . اینکه بدونن اون هنوز به یاد ما هست و یه ارتباط نامرئی ...

شما کسی رو از دست دادی؟ 

ههههه چقدر شبیه منی، من حتی دوست دارم بدونم مدل زندگی کردن بقیه چطوره، در طول روز چکارا میکنن، خاله ...

برام جالبه یه نفر دیگه هم مثل من هست . من دوست دارم زندگیای آدمای کشورای مختلفو در آنه واحد تجربه کنم ببینم شرایط و محیط زندگی چجوری روی روحیه آدما اثر می زاره . مثلا من فکر می کردم اونایی که خارج از ایران زندگی می کنن خیلی شارژ و شادن ولی وقتی مهمونایی میان که از کشورای مختلف دنیا اومدن بعضیاشون خیلی کسل و خسته و بی حالن اصلا خوشحال نیستن .

مثلا دوست دارم بدونم اون افریقایی که تو خونه درست شده از کاه زندگی می کنه چه احساسی داره . بعد مثلا یه هنرپیشه خوشگل و خیلی ثروتمند ترک که خونه اش ویلایی و دوهزار متری ب ا استخر و لوازم لوکسه چه احساسی از زندگیش داره

من دوست دارم برم تور دنیاگردی تک تک آدمای روی زمینو بشناسم و فکر همه رو ببینم . مثلا اگه یه دختر جوو ...

ببین حست به زندگی زمینی از بین میره، فقط دوست داری عزیزانت حالشون خوب باشن و تو خودت بری

موندن روی زمین، خودش به عذابه واسه روح ها

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
من یک دوست بسیار عزیزمو از دست دادم که خیلی ناراحت شدم براش فکر نمی کنم غمی بزرگتر از اینو تجربه کرد ...

الهی که روحش شاد باشه، با صدقه دادن به یادش باش، قران خوندن، فاتحه فرستادن

ببین حست به زندگی زمینی از بین میره، فقط دوست داری عزیزانت حالشون خوب باشن و تو خودت بری موندن روی ...

ولی حتی اگر این حس از بین بره باز من میرم کنکاش می کنم . نه تنها آدمای زنده زمین که آدمای ما قبل تاریخ از جمله کلئوپاترا و سینوهه . زندگی اونارم بررسی می کنم . بعدش میرم سراغ سیاراتی که حیات درشون هست یا بوده موجودات اونجا رو هم شناسایی می کنم بعدش اگه عمری باقی موند میرن سراغ سرنوشتم

مرسی . خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

قربونت عزیزم،،، منم بتازگی دخترعممو از دست دادم، هم سن خودم بود، دوسش داشتم، تو زندگیش خیلی سختی کشید آخرم نه ازدواج کرد نه بچه ای داشت، با کلی امید و آرزو رفت

قربونت عزیزم،،، منم بتازگی دخترعممو از دست دادم، هم سن خودم بود، دوسش داشتم، تو زندگیش خیلی سختی کشی ...

وای چقدر وحشتناک درک می کنم قشنگ . فکر می کنم هیچ تسلایی وجود نداره الی که فکر کنیم اون هنوز هستش و حرفایی که تو خلتمون باهاش می زنیم رو می شنوه و از حال ما خبر داره

ولی حتی اگر این حس از بین بره باز من میرم کنکاش می کنم . نه تنها آدمای زنده زمین که آدمای ما قبل تار ...

اونجور که من فهمیدم همه چیز طبق قاعده و قانون هست اون دنیا

باید ببینی بهت اجازه میدن یا نه؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
قربونت عزیزم،،، منم بتازگی دخترعممو از دست دادم، هم سن خودم بود، دوسش داشتم، تو زندگیش خیلی سختی کشی ...

روحش شاد باشه

ببین حست به زندگی زمینی از بین میره، فقط دوست داری عزیزانت حالشون خوب باشن و تو خودت بری موندن روی ...

ببین تو یه تاپیکی که هنوز کامل نخوندمش گفتی که مادر غزاله رو دورادور می شناسی . یعنی از نزدیک دیدیش ؟

من خودمو به جاش می زارم چیزی وحشتناک تر از این نیست که یه روز صبح عادی و معمولی از هم خداحافظی می کنن و همون آخرین بار می شه . ودیگه حتی سرنوشت بدنش رو هم نمی فهمه هیچ وقت . عین یک کابوس کشنده