2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست
وای چقدر وحشتناک درک می کنم قشنگ . فکر می کنم هیچ تسلایی وجود نداره الی که فکر کنیم اون هنوز هستش و ...

قطعا همینطوره، خدا همه رفتگانو ببخشه و بیامرزه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببین تو یه تاپیکی که هنوز کامل نخوندمش گفتی که مادر غزاله رو دورادور می شناسی . یعنی از نزدیک دیدیش ...

ارایشگاهش می رفتم، خانم خیلی خوبی بود، اون موقع ها که می رفتم یکی دو سال بعد تز کشته شدن غزاله بود، خیلی خیلی غمگین بودن

ارایشگاهو خودش و خواهرش اینها اداره می کردن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روحش شاد باشه

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ارایشگاهش می رفتم، خانم خیلی خوبی بود، اون موقع ها که می رفتم یکی دو سال بعد تز کشته شدن غزاله بود، ...

وای اینقدر ناباور بوده که غزاله رو ثبت نام کرده بود برای ترم جدید .من باشم دیگه لباسا و مویی که به برسش مونده رو نگه میدارم چون دیگه حتی یه مزارم ندارم برم سرش

ارایشگاهش می رفتم، خانم خیلی خوبی بود، اون موقع ها که می رفتم یکی دو سال بعد تز کشته شدن غزاله بود، ...

الان رفتن ترکیه زندگی کنن ؟ سال تو قلهک خیلی گرون می شه احتمالا وضع مالیشون خیلی عالی بوده .که تونستن برن ترکیه

وای اینقدر ناباور بوده که غزاله رو ثبت نام کرده بود برای ترم جدید .من باشم دیگه لباسا و مویی که به ب ...

خیلی سخته

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
الان رفتن ترکیه زندگی کنن ؟ سال تو قلهک خیلی گرون می شه احتمالا وضع مالیشون خیلی عالی بوده .که تونست ...

نه ایرانن، نرفتن ترکیه

پسره خیلی پولدار بود خانواده اش

فقط چیزی حدود 14 میلیارد دادن به سلبریتی ها

7 8 میلیارد هزینه وکیل دادن

هزینه های زندان که بهترین شرایطو تو زندان داشته باشه و ... به کنار

به طور عجیب غریبی پول خرج کردن که حقو ناحق کنن

کتاب 3دقیقه درقیامت و ضربان حتما توصیه میکنم بخونین 🌹

سه دقیقه در قیامت رو خوندم

نه ایرانن، نرفتن ترکیه پسره خیلی پولدار بود خانواده اش فقط چیزی حدود 14 میلیارد دادن به سلبریتی ها ...

خانواده آرمان گفتن که مادرو پدر غزاله رفتن ترکیه

کتاب 3دقیقه درقیامت و ضربان حتما توصیه میکنم بخونین 🌹

آقای عباس موزون کتاب سه دقیقه تا قیامت رو کلی نقد کردن، البته با کلیتش مشکلی ندارن

خانواده آرمان گفتن که مادرو پدر غزاله رفتن ترکیه

نه یه سفر رفته بودن و بعدم برگشتن

اصلا برای زندگی نرفتن ترکیه