2777
2789

سلام عزیزان من یکم تو کار خونه تنبلم 😭یعنی انگار مرگمه بخوام تو دوساعت پیاپی تمیز کاری کنم همیشه هم استرس اینو دارم که کسی یه دفعه نیاد و آبروم بره

حالا عاجزانه میخوام اگه برنامه مشخصی واسه تمیز کاری روز مرّه دارین اینجا بگین تا ما تنبلا ایده و انگیزه بگیریم😊😁

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قشنگم خونتو نپاش که بخوای جمع کنی یا همیشه سعی کن هر چی بر میداری بزاری سرجاش بعد به نفعته به اعضای خانوادتم بگو بزارن سرجاش.میمونه یه ظرف که اونو هر موقع خیلی جمع شد بشور خخخخ

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
چه پر تحرک خسته نشی😂

خخخ عزیزم بقیه کارا رو هم انجام میدم ولی هر موقع که تو حالم باشه وگرنه که زندگی جنگل میشه 😂

دنبال اینم که ببینم بعضیا چجوری همیشه خونشون عین هتل برق میزنه و تمیزه

من وقتی شوهرم سر کار هست میدونم تا شب تنهام خوب به خونه میرسم. برنامه خاصی ندارم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من برنامه ای ندارم ولی خب خونه تمیز خیلی بهم آرامش میده حالم بد میشه از بی نظمی.واسه همین همیشه مرتب ...

من فقط تو  قسمت دوم باشه مشترکم ولی انگیزه اولی رو ندارم یه تنبلی لعنتی نمیزاره از جام بلند شم 😥

ظرفای اضافه رو جم کن از دم دست.....حتی ی لیوان اب خوردی زود بشورش....زیرو بنداز موقع غذا خوردن و بتکونش....هر چیزی ک برداشتی پاک کن بزار سرجاش تا همه چیت تمیز بمونه....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

هر چیزی ک میگیری سریع بزار سرجاش قانون سه دقیقه ای رو رعایت کن .اگه روزی برای هرچیزی سه دقیقه وقت بزاری دیگه اونقدرا کثیف نمیشه ک کلی وقتتو بگیره .سه دقیقه یخچالو دستمال بکش سه دقیقه گازتو ی دستمال بکش با همین قانون پیش بروخونت همش تمیز میمونه 😉