2777
2789
عنوان

بیمارستان مادران اونایی که زایمان اولشونه طبیعی زایمان کنن رایگانه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که یبار رفتم دولتی پشیمون شدم با سهل انگاریشون باعث مردن جنینم شدن اینبار میرم خصوصی واسه زایمان ...

باعث مردنش شدن؟؟چندوقتت بود؟

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من که یبار رفتم دولتی پشیمون شدم با سهل انگاریشون باعث مردن جنینم شدن اینبار میرم خصوصی واسه زایمان ...

من نمیدونم مادران خصوصیه یا دولتی ولی دکتر به خواهر شوهرم گفته هزینه زایمان طبیعی پنج ملیون میشه تو مادران اولین زایمان باشه طبیعی باشه رایگانه

منم یدونه بیست وچهار هفته زایمان کردم زنده بود بهم گفتن برو اکبر آبادی یا همون فرح سابق اونجا دستگاه داره چون زایمان زودرس بچه رو بزار تو دستگاه بچه که بدنیا اومد زنده بود ولی انگار ن انگار کسی نگاه نمی کرد آخرش دکتر بعد یه ربع اومد پرستار و دعوا کرد بردن گذاشتنش تو دستگاه ولی همون شب مرد اگه زودتر برش میذاشتن شاید زنده میموند

منم یدونه بیست وچهار هفته زایمان کردم زنده بود بهم گفتن برو اکبر آبادی یا همون فرح سابق اونجا دستگاه ...

اخیییی عزیزم. ولی ۲۴ هفته خیلی کوچیکه. ریه ش فکر نکنم کامل بوده. انشااله نی نی بعدی.

من تو دلم زنده بود محل ندادن

نیناخانم پریود شدی یا بارداری؟

ن عزیزم هنوز نشدم..نهمین بی بی هم هاله افتاد ..یک هفته ازش گذشته ولی باز بی بی میزنم هاله خیلی کمرنگه..نمیدونم چکار کنم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

درسته خواهرم با 10تومن زایمان کرد،

از سزارین خبری ندارید؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
ن عزیزم هنوز نشدم..نهمین بی بی هم هاله افتاد ..یک هفته ازش گذشته ولی باز بی بی میزنم هاله خیلی کمرنگ ...

ان شاالله بارداری دوروز دیگه صبرکن برو دوباره ازمایش بده

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
ان شاالله بارداری دوروز دیگه صبرکن برو دوباره ازمایش بده

میگم اگه باردار باشم خوب نیس بی بی پررنگ بشه؟همشون یه هاله کمرنگ داون

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
میگم اگه باردار باشم خوب نیس بی بی پررنگ بشه؟همشون یه هاله کمرنگ داون

خب شاید لقاح دیر صورت گرفته برای همین ازمایشم منفی شده بی بی هم هاله اس

البته بی بی چک منم چندبار هاله افتاد ولی باردار نبودم ولی بعدش زود پریود شدم شما پریود هم نشدی

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
خب شاید لقاح دیر صورت گرفته برای همین ازمایشم منفی شده بی بی هم هاله اس البته بی بی چک منم چندبار ه ...

ن نزدیک ۵۰روزه پریود نشدم..اولین باره این همه بی بی هاله انداخته .۹تا