الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که یبار رفتم دولتی پشیمون شدم با سهل انگاریشون باعث مردن جنینم شدن اینبار میرم خصوصی واسه زایمان ...
باعث مردنش شدن؟؟چندوقتت بود؟
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من که یبار رفتم دولتی پشیمون شدم با سهل انگاریشون باعث مردن جنینم شدن اینبار میرم خصوصی واسه زایمان ...
منم یدونه بیست وچهار هفته زایمان کردم زنده بود بهم گفتن برو اکبر آبادی یا همون فرح سابق اونجا دستگاه داره چون زایمان زودرس بچه رو بزار تو دستگاه بچه که بدنیا اومد زنده بود ولی انگار ن انگار کسی نگاه نمی کرد آخرش دکتر بعد یه ربع اومد پرستار و دعوا کرد بردن گذاشتنش تو دستگاه ولی همون شب مرد اگه زودتر برش میذاشتن شاید زنده میموند
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity