2777
2789

سلام بچه ها مدتیه متوجه شدم موقع اصلاح یه غده زیر پوست توی ناحیه واژنم کنار کشاله رانم هست الان کوچیکتر شده میگم شاید بخاطر اصلاح با ژیلته نمیدونم...بنظرتون دکتر لازمه؟نمیخوام خرج الکی بتراشم شرایطمون بده چندوقت دیگه تولد دخترمه میخوام بجای این پول براش لباس بخرم‌کسی اطلاعاتی در مورد این توع غده داره کمکم کنه مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خودمم احتمال میدم دکتر برم؟

تو ایینه ببین چطوریه شاید فهمیدی چیه 

اگه مو  باشه یکم فشار بده تا چرک و خون مو بیاد بیرون ،اگا ن دکتر برو تا خیالت راحت بشه

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
تو ایینه ببین چطوریه شاید فهمیدی چیه  اگه مو  باشه یکم فشار بده تا چرک و خون مو بیاد بیرو ...

توی ایینه دیدم حتی با سوزن زخمم کردم فقط یکم خون اومد فقط الان کوچیک شده

شاید چربیه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بچه ها خواهش میکنم نظر بدید

دختر خاله من هم داشت، وبزرگ شده بود دیگه ، باید بری دکتر، تخلیه کنند، مال اون رو گفته بودند یک سری ترشحلت جمع شده، ولی حتما حتما برو دکتر

... و من به تو ایمان دارم...

تو اولین فرصت برو یه دکتر زنان خوب معاینه بشی. خیالتم راحت میشه. من حدس میزدم رد بخیه باشه که گفتی طبیعی نبودی. پس حتما نیازه دکتر ببیندت.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!