2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینو فن برای تبه نباید همینجوری به بچه داد

نه مسكنه كه خاصيت تب بر هم داره

شما خودت سرت درد ميكنه ي استامينوفن نميخوري

بچه هم درد داره بايد دردشو از بين برد 

اينا رو دكتر بهم گفته از خودم نميگم

خوب حتما ببر دکتر فردا ولی با این وضعیتی که میگی همون نبات داغو فعلا بده ان شاالله زودتر خوب بشه

بردمش هر دوبار تازه داروهاش تمام شده نمیذارم ک اونجوری بمونه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

نبات داغ دادم گریمیچر دادم لالایی میذارم تکونش میدم بازی میکنم باهاش ولی هی نق میزنه ی بار زور میزنه بذارمش زمین ی بارم گریه میکنه اصلا نمیدونم چکار کنم واقعا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اسی یکم آب بده شایدم‌تشنشه دختر من تشنگی بیقرارش میکنه 

ابم میدم بهش از اونم نیست

گرمش هم نمیکنم میدونم از گرما بدش میاد

بخواد دندون دربیاره چطوری بفهمم؟؟

عزیزم لثه هاش باد نکرده؟ یه نگاه کن  دختر منم ۸ ماهش دندون میخواست در بیاره اذیت میکرد و از خو ...

فردا حتما نگاه میکنم لثه هاش چ فرقی میکنن چطوری بفهمم؟

فردا حتما نگاه میکنم لثه هاش چ فرقی میکنن چطوری بفهمم؟

دست بزنی متوجه میشی ورم کرده دندون بالایی دخترم کاملا لثه های جلوش ورم کرده بود 

بعد هویج بده دستش ببین اونو میخوره اروم میشه من به دخترم میدادم اروم میشد  فقط مراقب باش نبردش یه وقت خدای نکرده نره تو گلوش البته احتمالش خیلی کم ولی باز مراقب باش عزیز

دست بزنی متوجه میشی ورم کرده دندون بالایی دخترم کاملا لثه های جلوش ورم کرده بود  بعد هویج بده ...

میدم بهش حتما

دختر شماهم موقع خوابیدن بیقراری میکرد؟

اره هویج دستش میدادم یکم سر گرم میشد تا اروم سه بخواب یهو از خواب پرید و گریه کرد بعد چند ساعت به زو ...

ممنون ک جواب دادی حتما امتحان میکنم