2777
2789

سلام میشه لطفا هرکی رفته لیزر  دایود بگه ایا راضی بوده یا نه.فاصله هر جلسه چند روز بود و قیمتشو بگه.ممنون میشم کمکم کنید.

من ایلایت دارم راستش حوصله ندارم برا کل بدنم استفاده کنم فقط رو صورتم امتحان کردم خیلی خوبه راضی بودم تا الان 4 جلسه استفاده کردم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ جلسه رفتم

با دایود ۲۰۱۹

جلسه اول و دوم خیلی راضی بودم

کمتر شده بود

بقیه جاهام نازک تر بود

اماجلسه سوم‌و چهارم‌میگن بعدش برون ریزی داره...بازم بعدش کم‌میشه

جاهای ک ضخیم بود خیلی بهتره تا موی نازک بدنم

سه جلسه اولو ماهی  ی بار

جلسه چهارمو ی چند روز دیرتر مثلا ۳۵ ۳۶ روزفاصله رفتم

هزینشم من تو جشنواره رفتم ۲۶۰ کل بدن

من ۴ جلسه رفتم با دایود ۲۰۱۹ جلسه اول و دوم خیلی راضی بودم کمتر شده بود بقیه جاهام نازک تر بود ...

بهتون گفتن چند جلسه باید برین گلم.کسی میشناسین کامل جلسات با دایود رفته باشه راضی باشه؟

بهتون گفتن چند جلسه باید برین گلم.کسی میشناسین کامل جلسات با دایود رفته باشه راضی باشه؟

ب من گفتن ۸ تا ۱۰ جلسه

توی اینستا زیاد دیدم پیج بلاگرا وقتی از لیزر صحبت کردن تو کامنتاش راضی یودن

بستگی ب بدن داره میگن دایود روی موی تیره و پوست گندمی بهتر جواب میده الکساندر روی پوست روشن و موی روشن

ولی خب من‌دوستم ۶ جلسه با الکساندرم رفته بود حجم موهاش مث من بود تو جلسه دوم دایود...اینک میگن الکساندر بهتره دایوده ب نظرم بستگی ب واکنش بدن داره جفتشون خوبن

ب من گفتن ۸ تا ۱۰ جلسه توی اینستا زیاد دیدم پیج بلاگرا وقتی از لیزر صحبت کردن تو کامنتاش راضی یودن ...

من قبل عید ۶ جلسم با دایود تموم شد ولی فاصله جلساتم زیاد میشد مثلا هر ۴۰روز تا دو ماه طول میکشید موهام همه برگشت و یه بعضی جاها زخیم تر شد میگه مال اینه فاصله انداختی وگرنه کامل میرفت حالا میگه بیا هر ۲۰روز برات انجام بدم باز با دایود نمیدونم چکار کنم‌....خیلی دو دلم‌.