2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال 

من مدیر ساختمان که ........نیستم 

اما رودر خونم از داخل زدم هر وقت میرم بیرون ده تا میزنم تا میریم پایین ده تا رو گفتم 

😃

باحال بود باورم نمی شد در عرض یه ماه به چندصد تا رسید 

همونجور راه میرفتم تو خونه میزدم 😁

خب صلوات شمار الان ۱۵ تومنه ... می دزدن خواهر جوان فردا برید نیست دیگه ... این ضرر به پول ساکنین ...

نه عزیزم من 2 تومان خریدم !

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
واقعا اونی که صلوات شمارو می دزده برا چکاری میخوهد🤔 میخواد باهاش صلوات بده یعنی😆

حالا بحث دزدی نیست که بره بفروشه

بچه ی مهمونه اومده توو آسانسور ، میکنه ...

یه ورق کاغذ میزنم توی اسانسور چند روز بعد می بینم کندن چسبشو ..

چه برسه صلوات شمار بزنم 😁

حالا بحث دزدی نیست که بره بفروشه بچه ی مهمونه اومده توو آسانسور ، میکنه ... یه ورق کاغذ میزنم ت ...

اره راست میگین . ولی کلا ایده ای جالبیه 

یکی از خانمها گفت مثل اینکه ماله دانشگاهشونو بردن برا اون گفتم

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

به به باریک الله آجرکم الله 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹