2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها جادویی که وجود داره محبته 

مهربونی مردم رو جادو میکنه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

وجود داره ولی یکم فکر کن چه ویژگی شگرفی در یک خانوم وجود داره که ۹۹٪ دخترایی که سنسون برای ازدواج یکم می ره بالا یا فاز طلسم بر می دارن یا بهشون می گن بختشونو بستن؟؟؟؟؟؟!!!!!! 

مثلا چه ویژگی متمایزی دارید که فکر می کنید ممکنه بخاطرش بختتونو بسته باشن؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

چه اتفاقایی؟ ببین یه دوست داشتم همششششش کارش پیش این دعا نویسا بود وای که چقدر پول خرج میکرد حتی میرفت تو شهر های دیگه برای پیدا کردن دعا نویس خوب. تا دلت بخاد ملیون ملیون خرج کرد اخرشم هیچ اتفاقی نیفتاد

چرنده چرند  به هر چی اعتقاد داشته باشی و بهش فکر کنی رخ میده  تلقین از نظر علمی ثابت شده

عزیزم وقتی حسود دورو برت زیاد باشه و آدمایی ک اهل این چیزا هستن تو فامیلات باشن..زندگیت تو اوج یهوو ایست کنه..و توانایی انجام هیچ کاری رو نداشته باشی درصورتی ک میدونستی قبلا اینجوری نبودی..بی انگیزه نبودی..توئم باشی شک میکنی!!