2777
2789
عنوان

کفش طبی برای پای پرانتزی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7702 بازدید | 61 پست
خیلی عالیه تو این سن زیر نظر ارتوپد خوبه خوب میشه 

ان شالله خیلی نگرانشم شوهرم میگه از وقتی کفش پوشیده بدتر شده من نگران شدم خواستم ببن کسی شبیه من بوده

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
پسر منم داره اما خیلی شدید کفشم میپوشه ولی بهتر نشده درد شدید پا هم داره    

الهییییی من کاملا درکت میکنم ان شالله خوب بشن بزودی.از طب اسلامی داروی استخون ساز و سویق سجد هم بگیر به بده.دکتر به من گفت پاش مستقیم تو افتاب باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله خیلی نگرانشم شوهرم میگه از وقتی کفش پوشیده بدتر شده من نگران شدم خواستم ببن کسی شبیه من بود ...

پیگیر باش خیلی، چون رسیدگی کنی خوب میشه اما ولش کنی یه عمر عذاب میکشه، پسر خاله من ضربدری بود پاهاش بی اهمیت شدن الان خیلی توی ظاهر و راه رفتنش بد نشون میده

پسر منم داره اما خیلی شدید کفشم میپوشه ولی بهتر نشده درد شدید پا هم داره    

ببخشید میشه از کفشش عکس بگری ببینم شبیه مال بچه منه

الهییییی من کاملا درکت میکنم ان شالله خوب بشن بزودی.از طب اسلامی داروی استخون ساز و سویق سجد هم بگیر ...

نه آزمایشش ویتامین دی و کلسیمش خوب بوده پسرمن مادرزادی پاپرانتزیه

چندسالشه پسر شما پسر منم پاپرانتزی هست ولی هرچی بزرگتر شد بهتر شد.اما خب همچنان یکم پا پرانتزیه

مرداد دوسالش میشه

اره من دوستم بود خیلی خوب شد دخترش اصلا نباید کفشای چینی پاش کنی کفشم بده براش درست کنن خودشون ...

ببخشید یه سوال دیگه روزی چن ساعت پاش میکرد شبا هم میپوشید؟

نه پسرم خونه مامانم خوابه امشب کفششم پاش بود رفت اگه فردا به نی نی سایت سر میزنی فردا میفرستم

دستت درد نکنه گلم ببخشید یه سوال دیگه روزی چن ساعت پاش میکنی؟ شباهم بااون میخوابه؟ و اینکه دکترش کی بود؟

دستت درد نکنه گلم ببخشید یه سوال دیگه روزی چن ساعت پاش میکنی؟ شباهم بااون میخوابه؟ و اینکه دکترش کی ...

نه مگه باید با کفش بخوابه؟هر موقع بیرون میریم کفششو میپوشه البته پسر من زیاد اهل راه رفتن نیست بخاطر درد شاید به همین خاطر تا این سن هنوز خوب نشده

نه مگه باید با کفش بخوابه؟هر موقع بیرون میریم کفششو میپوشه البته پسر من زیاد اهل راه رفتن نیست بخاطر ...

الان چن سالشه؟