2777
2789
عنوان

راهنمایی کنیدلطفا

19 بازدید | 1 پست

دوستان شوهرم خونه رو محل کارش نمیبره هر۳۰روزمیادشهرمون.خسته شدم ازتنهایی.بدترازاینک خونم کنارخونه مامانشه.توعذابم.چیکارکنم راهنماییم کنید

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

عزیزم یه فامیل داریم این شرایط رو داشت و هشت سال بود شوهرش نمیبردش جنوب واسش خونه بگیره،زد و بچه دار شد و اتفاقا طبقه بالای مادر شوهرش دور از خانوادش بود...

شوهرش ازش سرتر بود و شرایط مالیش خوب بود اما تو همون شهر که جنوب هم بود و به ظاهر فقط محل کار یه دختر نشست زیر پاش و به همسرش خیانت کرد.

بعدا بهم میگفت تازه فهمیدم چرا منو نمیبرد اونجا چون واسه اون دختره خونه گرفته بود...

من نمیدومم چند ساله یا چند ماهه شرایطت اینجوریه ولی اگه تازست که هیچی و راه بیا اما اگه بیشتر از یکی دو  ساله که به فکر باش و بدون یه ماجرایی هست....

ته دلتو خالی نمیکنم و هدفم کمکه

این فامیل ما رسوای عالم شد چوم مراقب شوهرش نبود و هر هفته میومد خونه مامانش و شوهرشو تنها ول میکرد جنوب

زود هم قضاوت نک شاید شرایط مالیش بده بنده خدا

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا