2777
2789
عنوان

خانوما متاهل یه لحظه لطفا

106 بازدید | 2 پست

وام ازداوج با کارت ایثارگری کسی اطلاعی داره من کارت ایثارگری پدر شوهرم هست امروز فهمیدم به خانواده ایثارگرا دو برابر وام میدن میخواستم بدونم به درصد ایثارگری یا اینکه جانباز نیس ربطی داره یا نه اگه اطلاع دارین بگین لطفا

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

اطلاعاتی ک ندارم ک کمک تون کنم

وای بنظرم زنگ بزنید و از بنیاد جانبازان سوال کنید 

((این مدل سوالات ، تو نی نی سایت  اغلب ب  جاهای خوبی ختم نمیشه))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اطلاعاتی ک ندارم ک کمک تون کنم وای بنظرم زنگ بزنید و از بنیاد جانبازان سوال کنید  ((این مدل س ...

ممنون عزیزم لطف کردین

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.