سلام من ۷ روز پیش رابطه داشتم بعد از ۷ساعت قرص اورژانسی مصرف کردم ولی هنوز پریور نشدم نمدونم حامله هستم یانه اگ حامله باشم میتدنم الان قرص استفاده کنم؟دکتر کمکم میکنه برا سقط یا نه؟
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقن فازتون چیه وقتی دوس ندارین بچه حامله میشین اونیکی شوهر داره رابطه داره میدونه حامله میشه خب از مطمعن ترین راه استفاده کنید جدی بگیرید بعضی خانوما خوششون میاد از سقط کردن 😐
بعد از چتد روز بعد از مصرف قرص اورژانسی باید پریود بشم
یه هفته دیگه وقتی قرص خوردی احتمال بارداری صفره
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)