2777
2789
عنوان

سقط جنین

205 بازدید | 15 پست

سلام من ۷ روز پیش رابطه داشتم بعد از ۷ساعت قرص اورژانسی مصرف کردم ولی هنوز پریور نشدم نمدونم حامله هستم یانه‌ اگ حامله باشم میتدنم الان قرص استفاده کنم؟دکتر کمکم میکنه برا سقط یا نه؟

😂😂😂😂😂😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودمیشی هورمونات به خاطرمصرف قرص به هم ریختن یه کم دیرترمیشی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

واقن فازتون چیه وقتی دوس ندارین بچه حامله میشین اونیکی شوهر داره رابطه داره میدونه حامله میشه خب از مطمعن ترین راه استفاده کنید جدی بگیرید بعضی خانوما خوششون میاد از سقط کردن 😐

بعد از چتد روز بعد از مصرف قرص اورژانسی باید پریود بشم

یه هفته دیگه وقتی قرص خوردی احتمال بارداری صفره 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
وقتی چیزی نمیددنی نظر نده

کلی گفتم ن شمارو  فهمیدم شما گفتی قرص میخوردی.خانوم زود رنج.... من چند نفرو میشناسم هرسال یکی سقط میکنن ازشون بدم میاد میگم نمیخوای نزار بشه 

کلی گفتم ن شمارو  فهمیدم شما گفتی قرص میخوردی.خانوم زود رنج.... من چند نفرو میشناسم هرسال یکی س ...

خخخ شرمنده اعصابم خورده بخاطر همین قضیه.ازه خوب اینجوری درست میگی