2777
2789
عنوان

میخوام خوشتیپ شم

411 بازدید | 47 پست

سلام دوستان عزیزمن دوماهه ازدواج کردم ولی اصلا نمیدونم اون طوری که باید به خودم برسم آخر تیرماه عروسی داریم خیلی ازفامیلای پرادعای شوهرم منوندیدن که تواین عروسی میبینن منم میخوام باکمک شماکلامتحول شم مثلامیدونم صورتم تیره و کدر شده وبیش ازحدلاغرکه فقط استخونش بیرون زده وخیلی دراز با این وضع هیچ آرایشی بهم نمیادپوستم سبزی به نظرتون چه رنگ مویی یا چیکارکنم سفیدشم وصورتم یه ماهه پرشه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

من بندری ام و لباسای مخصوص داریم حالاواسه تیپم یه فکرایی کردم که لباس سنتی بپوشم ولی میخوام پوستم سفید وتپلشه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

شما که تاحالا ندیدیشون از کجا میدونی پرمدعا هستند؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی آبز وسیب پخته بخور صورتت پرشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
من بندری ام و لباسای مخصوص داریم حالاواسه تیپم یه فکرایی کردم که لباس سنتی بپوشم ولی میخوام پوستم سف ...

تو یکماه پوستت سفید و تپل شه؟مگه تو سرزمین عجایب زندگی میکنیم ما

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

آرایش تن قهوای ورنگ موهم یا فندقی یا بلوندصدفی استخونی نمیدونی چه قدر به سبزه ها میاد با آرایش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
ن خوب قرصی معجونی چیزی

اگه تو عرض یکماه بخوای باید بری دکتر تغذیه اونا صددرصد درست کمکت میکنن