2777
2789

دوستان سلام ، شما از کانسلیر برا پوشش دهی زیر چشم و پلکتون استفاده میکنید؟ راضی هستین؟ چه مارکی دارید؟ من الان یکی دیدم مارک هدی بیوتی ۲۹ تومن ، 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدی بیوتی 29 تومن 😂😂😂😂😂😂😂فک کن یعنی 1 و نیم دلار مثلا 😂😂😂 من تارت و نارس میزنم تو 300 هست ...

برای مارکش نمیگم ، در کل برای استفادش پرسیدم ک‌چجوریه راضی کنندست یا ن

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
فیکه فیک‌اصلا استفاده نکن کانسیلر واسه استفاده ی روزانه اصلا مناسب نیست

برای مارکش نمیگم ، در کل برای استفادش پرسیدم ک‌چجوریه راضی کنندست یا ن

فك ميكنم همه استفاده ميكنن عزيزم 

نميشه كرم رو دور چشمت بزني ،نزني زير چشمت گود ميمونه و رنگش  فرق ميكنه 

عزيزم اون هودا بيوتي ٢٩ تومن جنسش افتضاحه حتما پوستتو داغون ميكنه .ارزون ترين كانسيلر هودا بايد ٣٤٥ تومن باشه توي ايران . 

مارك تارت و نارس خيلي خوبه . ميبلين و اسنس و رولون و پوپا هم خوبه

من برا مهموني و اينا استفاده ميكنم مارك وت اند وايلد ٦٥ حدودا

خوبه؟ خیلی سفید نمیکنه؟ پشت پلکم میزنی؟

هدی بیوتی 29 تومن 😂😂😂😂😂😂😂فک کن یعنی 1 و نیم دلار مثلا 😂😂😂 من تارت و نارس میزنم تو 300 هست ...

عزيزم اون تارت شما ام اورجينال نميتونه باشه . ارزون ترين مدل كانسيلر بيسيكش به پول ايران ميشه ٣٩٠ تومن . كه وقتي ايران مياد ماليات و سود هم ميخوره روش كه حداقل ميشه ٥٠٠/٦٠٠ تومن

فك ميكنم همه استفاده ميكنن عزيزم  نميشه كرم رو دور چشمت بزني ،نزني زير چشمت گود ميمونه و رنگش ...

منم چون پوست دور چشم حساس هست گفتم بپرسم ببینم‌ اونایی ک استفاده میکنن چی مارکی هس ، شما خودت‌راضی هستی؟ 

من کالیستا استفاده میکنم حدود چهل اینا بود فک کنم پوشش مدیوم داره موندگاریش عالیه یه وقتا هم ک آرایشم کمه یه پنکک سفید زیر چشمم میزنم کفایت میکنه 

ولی،در کل همه قیمت لوازم ارایش هس ولی فیک استفاده نکنید بجاش ی مارک ارزون تر بزنید 

عزيزم اون تارت شما ام اورجينال نميتونه باشه . ارزون ترين مدل كانسيلر بيسيكش به پول ايران ميشه ٣٩٠ تو ...

جدی؟ اونقدم ایموجی خنده گذاشتن و‌ جواب دادن ، انگار منم رفتم همین الان اون کانسیلرو گرفتم....

بعضی وقتا از تاپیک زدن پشیمون میشم ، بس ک همه چیزو ب مسخره میگیرن و ی جوری میگن ک انگار دارن میکوبوننت ک اره تو نمیدونی تو بلد نیستی ما بلدیم ما بهترشو میدونیم

عزيزم اون تارت شما ام اورجينال نميتونه باشه . ارزون ترين مدل كانسيلر بيسيكش به پول ايران ميشه ٣٩٠ تو ...

من آخرین بار از سفورا دبی خریدم دقیقا تو کریسمس به پول ایران شد 330 ..کامنتم بخونید گفتم تو 300 ..یعنی رنج قیمت 300 ...