2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا من شندیم میگن  تضمینی  هست شما  نظرتون چیه ؟؟ نمیدونستم مجسمه سازی هم داره اونجا؟

استاداش معروفن و چند تا از دوستام بهم معرفی کردن من پسرمو بردم خوبیش اینکه با بچه طوری کار می کنن که بچه شوق پیدا می کنه پسرمن خودش زبان دوست نداشت به زور ثبت نام کردمش الان خیلی ذوق داره برای کلاساش 

استاداش معروفن و چند تا از دوستام بهم معرفی کردن من پسرمو بردم خوبیش اینکه با بچه طوری کار می کنن که ...

چه خوب  منم چون پسرم همین اخلاقو داره  انقدر پیگیرم برام  استاد خیلی مهمه  .  راستی گفتی کلاس مجسمه سازی میری اونجا ؟ چیزی هم یاد گرفتی؟

چه خوب  منم چون پسرم همین اخلاقو داره  انقدر پیگیرم برام  استاد خیلی مهمه   ...

اره بابا خیلی باحاله یعنی من که هنر دوست ندارم واقعا علاقه پیدا کردم وقتی مجسمه میسازم به هیچی فکر نمی کنم این خودش کلیه بعدشم فکر نمیکنی استعداد داری وقتی میری توش میفهمی میتونی توش موفق شی

اره بابا خیلی باحاله یعنی من که هنر دوست ندارم واقعا علاقه پیدا کردم وقتی مجسمه میسازم به هیچی فکر ن ...

منم عاشق محیط این  فرهنگسرا شدم . یعنی  اول محیطش و اون  محوطه زیباش منو جذب کرد که فهمیدم  کلاس زبان هم داره . خوبه پس باید هم خودم  هم  پسرم  باهم بریم کلاس