معجزخدام مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 686 عنوان بیمارستان دولتی در استان شیراز 90 بازدید | 19 پست خواهش میکنم کسس سراغ داره برای ای وی اف بگه معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف 1398/03/27 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیاشیراز عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 2907 استان فارسشهر شیراز 😘 تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23338 شهر شیراز😘برای ای وی اف نمیدونم امابیمارستان های مسلمین، زینبیه، ایران، اینا دولتیه
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92740 باشهههه کشتینش حالا تا ۳ صفحه میخواین بگین استان فارس بعدش بگید چرا شکلات عسلی اعصاب نداره
معجزخدام مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 686 شهر شیراز😘 برای ای وی اف نمیدونم اما بیمارستان های مسلمین، زینبیه، ایران، اینا دولتیه شمارشو میزارید ممنون معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 ای وی اف نمیدونم ولی دولتیهای شیراز سعری زینبیه حافظ و شیراز و مسلمینه حالا زنگ بزن بپرس 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92740 ای وی اف نمیدونم ولی دولتیهای شیراز سعری زینبیه حافظ و شیراز و مسلمینه حالا زنگ بزن بپرس و نمازی
معجزخدام مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 686 باشهههه کشتینش حالا تا ۳ صفحه میخواین بگین استان فارس بعدش بگید چرا شکلات عسلی اعصاب نداره & ... عادت دارم 😔ب حرفای بچه ها جواب سوال،رو نمیدن حاشیه رو میچسبن معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92740 عادت دارم 😔ب حرفای بچه ها جواب سوال،رو نمیدن حاشیه رو میچسبن برو زینبه فقط اونجا انجام میدن و جهرم
معجزخدام مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 686 ای وی اف نمیدونم ولی دولتیهای شیراز سعری زینبیه حافظ و شیراز و مسلمینه حالا زنگ بزن بپرس کد شیراز چنده من بلد نیستم با شماره بیمارستان زینبیه معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
شکلات_عسلی عضویت: 1392/02/09 تعداد پست: 92740 کد شیراز چنده من بلد نیستم با شماره بیمارستان زینبیه ۰۷۱ شمارشو از نت سرچ کن