2777
2789
عنوان

به نظر شما تغذیه بر هوش کودک موثر.؟

328 بازدید | 24 پست

راستش یه مدت در مورد عوامل موثر بر هوش کودک دارم تحقیق میکنم غیر از ارث!! عوامل مثل محیط و تغذیه و اموزش اگه تجربه دارید خوشحال میشم به اشتراک بزارید

خیلی 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تغذیه مهمه 

یه سری مواد غذایی برای رشد مغز حیاتی هستن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بله  صد در صد....تاثیر داره ومیشه گفت بعداز ژنتیک حرف اول رومیزنه...

تغذیه و ویتامین و اصلاح مزاج ..روی روح و روان و زیبایی حتی و هوش تاثیرداره

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بنظرم اره یه روستایی الان اسمش توذهنم نیس اکثربچه هاشون دکترمیشن بعدمیگفت بادام یاگردودقیق نمیدونم زیادمیخورن فکرکنم کشت خودشون بود

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

مامان من سر من ويار ماهي داشته 

خودم نميدونم ولي بقيه ميگن باهوشي

همينجوري بدون كلاس هم تيزهوشان قبول شدم

و مامانم ميگه از يك تا سه سالگي بهم كندور داده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
بنظرم اره یه روستایی الان اسمش توذهنم نیس اکثربچه هاشون دکترمیشن بعدمیگفت بادام یاگردودقیق نمیدونم ز ...

روستاي ليقوان هم ضريب هوشي اكثرشون پايين ميشه بخاطر تغذيه نسل به نسل با پنير

معلومه که هست به خصوص مواد معدنی که اونام برای جذب احتیاج به ویتامین ها دارن. پس بدن به همه انواع مواد غذایی احتیاج داره برا رشد مغز و دستگاه عصبی

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
روستاي ليقوان هم ضريب هوشي اكثرشون پايين ميشه بخاطر تغذيه نسل به نسل با پنير

این چه حرفبه عزیزم پنیر اگه شب ها با گردو خورده بشه اتفاقا باعث افزایش عملکرد مغز و جذب کلسیم و فسفر میشه

اما صبح ها خوب نیست چون کلسیم برای جذب فسفر لازم داره و حین فعالیت این فسفر رو از مغز میگیره و یادگیری کم میشه

میشه مثالای عملی بزنید مثلا تجربیاتتون بگید مخصوصا اونایی که بچه های باهوش دارند غیر تغذیه چه چیزی م ...

ژنتیک مهمه رابطه عاطفی هم خیلی مهمه بین اعضای خانواده