2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو ختنه کنم ولی...

1299 بازدید | 28 پست
من پسرم الان 8/5 ماهشه.من فقط هفته دیگه بیکارم و بعدش میرم سرکار.میخوام تو این هفته ختنش کنم ولی شوهرم میگه ولش کن،بذار تابستون که تاتابستون از یکسالگیشم رد میشه من میگم نه الان ببریم ختنه کنیم خودم پیششم زودم بچه راحت میشه حالا نمیدونم یک هفته وقت کافیه برای بچه؟ یا بذارم بعد یکسالگیش
انسانم‌ آرزوست.  
اره بابا ی هفته کافیه نزار بگذره بچه کامل عقلش میرسه اذیت میشه الان ببرید کاری نداره ک
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه مرسومتره ب روش سنتی بیحس میکنن مگر درموارد خاص خیلی فرقی باهم ندارن
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)
چرا اینقدر دیر اقدام کردی همین الان تا دیر تر نشده ببرش چون هر چی کوچیک تر باشن براشون راحت تره اره کافیه 2 3 روزه کامل خوب میشه .فقط وقتی جیش اول رو می کنن درد دارن بعد کم تر میشه
من پسر ندارم ولی میگن بعد از 40 روزگی خوبه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱