2777
2789
عنوان

برخورد با کودک ۱۱ ماهه😭

1373 بازدید | 21 پست

سلام خانوما پسرم ۱۱ ماهشه اصصلا با خودش بازی نمیکنه تو اتاقش سمت اسباب بازیا نمیره مگراینکه من باهاش باشم همش بمن میچسبه و بلد نیست تنهایی با اسباب بازیاش بازی کنه خیلیم لجوجی میکنه موقع تعویض پوشک ینی من باید کل خاندانو بیارم بالا سرش تا اروم شه عوضش کنم😐عایا طبیعیه نینی های شما چطوری بودن؟خوب میشه عایا؟  

مامان امیرعلی هستم😊

همه بچه ها مثل هم نیستن

قطعا بچه های خیلی بدتر یا بهتر از بچه شما هستن

چیزی که مهمه اینه که خیلی کوچیکه و اصلا نمی شه باهاش برخورد کرد یا انتظار بازی تنهایی داشت ازش

شما شاید در مورد بچه بالای ۳ سال باید سوال رو طرح میکردید

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اسم کاربریت

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
همه بچه ها مثل هم نیستن قطعا بچه های خیلی بدتر یا بهتر از بچه شما هستن چیزی که مهمه اینه که خیلی ک ...

اخه بچه انقدی رو دیدم ک خودش بازی کنه تنها

مامان امیرعلی هستم😊
یازده ماهه که خیلی کوچیکه باهاش بازی کن یادش بده بازی کردن رو موقع تعویض مای بیبی یه اسباب بازی بده ...

میترسم بد عادت بشه و دیگه تنهایی بازی نکنه😣

مامان امیرعلی هستم😊
تازه من یه بچه ۲ونیم سالم دارم،کم پیش میاد بره باهاش بازی کنه فقط چسبیده به خودم

البته حدودا یکی دو ماهه بخاطر دندوناش بیشتر اینطور شده فقط میخاد بچسبه بهم و شیر بخوره تا درد لثه هاش آروم شه وگرنه قبلا میرفت بازی کنه باهاش..ولی موقع پوشک کردن خیلی اذیت میکنه و گریه میکنه

دختر منم همینجوری بود الان یکسالشه یکم بهتر شده

تجربه ی منه سعی کن وقتی باهش بازی میکنی لذت ببری و از اینکه پیششی واقعا خوشحال باشی دختر من فقط در اینصورت اروم میشه و اگه از اینکه کارم مونده یا خستم مضطرب و ناراحت باشم انگاری میفهمه و بدتر میشه 

واقعا باهاش بازی کن و از ته دلت بخند میینی ک چق ارومتر شده و خودش ولت میکنه