2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 107 پست
مرسی دوست مهربونم والا من زایمان اولم میشه خیلی میترسم.تمام اطرافیانمم سزارین کردن از طبیعی بد گفتن. ...

خواهش میکنم عزیزم.. امیدوارم که زایمان راحتی در انتظارت باشه 😊

ترخدا همتون براي منم دعا كنين طبيعي باشه حتي اگه با درد باشه فقط بچه م سالم و سلامت بياد تو بغلم م ...

چرا بابا به نظرم داره الان دور از جون همگی مامان من بواسیر گرفت افتادگی رحم گرفت واژنش یکم با قبل فرق کرد

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همراه با باز دم جیغ میزدم انرژیم هدر نرفت🤣🤣🤣🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا بابا به نظرم داره الان دور از جون همگی مامان من بواسیر گرفت افتادگی رحم گرفت واژنش یکم با قبل فر ...

من به همه میگم زایمان طبیعی اما تو که مامانت سخت زا بوده انتخابت سخته گلم 😐

بیا خاطره منو بخون ببین زایمان طبیعی من چقدر راحت بود

خوشحال میشم بعدش نظرتم بدونم

اگه سوالی چیزی هم بود در خدمتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2821326/خاطره-زایمان-طبیعی-من

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عاشقتونم با روشای عالیتون چشم.من نگرانم بواسیر نگیرم😂😂

به دکترت بگو نگه میداره مقعدتو موقع زور زدن

من ی مقدار بواسیر گرفتم اونم نه بخاطر زایمان

از ماهه ۷ وو۸ بارداری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
قربونت برم عزیزمی❣️ شاید به یک نفردبگه گفتم  14هفتمه  دخترمم یکسال ونیمشه

ای جونم🤩🤩🤩🤩

خیلیم عالی

جنسست دومی مشخص نشد