2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟

آره گلم. البته من شیرازم. شیراز هم قیمتا خیلی نسبت به بقیه جاها بهتره، شاید بخاطر اینه حس میکنم گرون خریدی، بعدم اینقدر هزینه کردی چرا نرفتی حضوری بخری که جاهای دیگه هم رفته باشی و هم اینکه یه دوری زده باشی 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
آره گلم. البته من شیرازم. شیراز هم قیمتا خیلی نسبت به بقیه جاها بهتره، شاید بخاطر اینه حس میکنم گرون ...

شیراز خیلی گرونه که... من فامیلای شوهرم شیرازن هر سری اومدیم چیزه خاصی من نخریدم چون همه هم قیمت تهران بودن بعضا گرونتر...

شیراز خیلی گرونه که... من فامیلای شوهرم شیرازن هر سری اومدیم چیزه خاصی من نخریدم چون همه هم قیمت تهر ...

والا من هر چی تو پیجای اینستا چک میکنم تو بازار شیراز میبینم خیلیل خیلی ارزونتر. مثلا شاید باورت نشه، همین ماه پیش یه مانتو  دیدم اینستا خاستم بخرم گذاشته بود ۱۳۸ تومن، تو شیراز گذاشته بود ۲۵ ت 😂😂😂😂

یبار یه بافت ظریف از تهران خریدم ۹۸ تومن، تو سینما سعدیه خودمون گداشته بود ۱۹ تومن 😤

وقتی دیدمش دلم میخاست خودمو بجرونم 🤣🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
والا من هر چی تو پیجای اینستا چک میکنم تو بازار شیراز میبینم خیلیل خیلی ارزونتر. مثلا شاید باورت نشه ...

واقعا؟؟؟ آدرس اینحاهارو بده سری بعد اومدیم بریم؟ از اینجا خرید کنیم 😉😉

مگه این پسر میزاره عاجز میکنه ادمو میرم بیرون😢😢😢

آخی عزیزم دختر منم همینطوره. اما هر جوریه میبرمش بیرون که یکم خلقش باز شه، روحیش عوض شه

آخی عزیزم دختر منم همینطوره. اما هر جوریه میبرمش بیرون که یکم خلقش باز شه، روحیش عوض شه

منم میبرم ولی همش میخواد بیاد پایین خودش راه بره... پایینممیزاریمش انقد تو این مغازه اون مغازه میره برا خودش که ما فقط باید بدویم دنبالش😐😐😐