2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه طلاق گرفتن؟؟

216 بازدید | 23 پست

یکی از بزرگترین ارزو هام جدایی از همسرم هست

اما شدید نگران آینده پسرام هستم

خودم هم شاغل نیستم

ولی خب خونه و ماشین دارم

کسایی که طلاق میگیرن با وجود بچه چیکار میکنن

البته بیشتر نگرانیم از نظر مالی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من با وجود مشکل مالی نبود خونه و ماشین و پول پیش جدا شد. منو داداشمم داشت.اصن نمیدونم پول پیش خونه چجور جور شدو چجوری زندگیمون رو ب راه شد .خدا خیییلی هوامونو داره. تا الان چیزی نیس ک تو دلم بخامش و نشه. کاری نیس بخام کنم مانع باشه. خدایا مرسی 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یکی از فامیلهای شوهرم.خونه و ماشین و بچه رو از شوهره گرفت خونه رو داده اجاره و رفته خونه مادرش زندگی میکنه.شاغلم هست.لذت میبره از زندگی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
پسرای منم بابایی هستن با اینکه شوهرم اصلا اخلاق نداره و وقت نمیزاره براشون

اون بچه از از حدود ۶ ماهگی پدرش رو ندیده برا همین حسرت پدر داره

ببین گلم وقتی طلاق جاری میشه عرش خدا به لرزه میوفته

ببین دلیل قانع کننده ایی برای طلاق دارق؟

برای ظهور امام زمان صلوات
یکی از فامیلهای شوهرم.خونه و ماشین و بچه رو از شوهره گرفت خونه رو داده اجاره و رفته خونه مادرش زندگی ...

عزیزم جه لذتی

خیلیا به روشون نمیارن بری باطنشون یه چیز دیگه است حسرت میکشن همه چیز که پول نیست نشکلات دیگه ای هم هست بخصوص بدون حامی بدون تکیه گاه زندگی خیلی سخت میشه

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
عزیزم جه لذتی خیلیا به روشون نمیارن بری باطنشون یه چیز دیگه است حسرت میکشن همه چیز که پول نیست نشکل ...

میدونم.منظورم این بود که پررو هستش.خونه رو داده اجاره وآوارشده سرمادرش و انگارنه انگار که پدرش مریضه و سرکار نمیره.🙄حرفم کنایه ای حالت بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واقعا؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید شما چندسالتون بود موافق به جداییش بودید یا نه

الان یه پست گذاشتم تو تاپیکت یکم توضیح دادم.

بابام خرجی نمیداد این مرد توی ۲۰ سال زندگی ۱ تومن پول پیش نداش واسه خونه‌

من ۱۰ سالم بود و داداشم ۱۵ که خونه ها جدا شد . سه چهار سال بابام مامانمو پیچوند و طلاق نداد ک عذابش بده مامانم انقد دویید تا تونس بعد چن سال طلاقشو بگیره. قاضی هم انگار خریدع بودن بابام و داداشش. اخه عموم نظامیه کله گنده اییه. شواهد و مدارک  همه ب نفع مادرم بود قاضیش خدا خیرش نده ماهی گف ۲۰۰ تومن مهریه. ۲۰۰ تومن کجای دست مامانمو بگیره اخه. بابام اخرایی ک باهم زندگی میکردیم گازو ول کرده بود تو خونه زنده بودن منو داداشم و مامانم معجزه بود. فهمیدم سال اخری ک مامانمو داش زنم گرفته بود یکیو ک تا ۴۰ سالگیش کسی نگرفتتش و پیر دختره بابام گرفته کسی ک انگش کوچیه مامی منم نمیشه.انقد زشت و بدترکیبه. بابامم اولش میگف بچه هارو میگیرم ازت. مامانم لا وجود اینکه میترسید منو داداشمو نداشته باسه ولی ولسه اینکه نقطه ضعف نده میگف بیا بگیر بچه ها مال تو.بعدش دید مامانم نمیترسه اصن میگف بچه ها برن بمیرن.خلاصه خیلی اذیتم میکرد. میرف به مامان بابای مامانم میگفت زنم خر.ابه شبا میره هر.زگی میکنه با وجود اینکه مامانم بچع هاشو داش بزرگ میکرد .بابام خیلی بد کرد. روزایی بود ک میرف خبر نمیگرف و پول نمیزاش پولامونم میگرف ازمون ،منو داداش و مامانمبا یه بسته بیسکوییت های بای غذا میخوردیم.پولمون انقد کم بود. ما عذاب زیاد کشیدیم. خیلی. هیشکیم نگرف دستمونو.الان ک موفقیم فامیلا و دوستا لعنتیا الان با اسم ما پز میدن و غبغب باد میندازن. هه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…